Σάββατο 18 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επικίνδυνη πισίνα

Πρόβλημα με το νερό στο κολυμβητήριο Πειραιά

Στο Φάληρο αναγκάζεται να ξενιτευτεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να αντιμετωπίσει τα Χανιά στη σημερινή 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο στην Α1 ανδρών. Ενα ξαφνικό πρόβλημα στα νερά της πισίνας του Πειραιά ανάγκασε τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν για έδρα και τους υπεύθυνους του σταδίου να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Οπως ανακοίνωσε προχτές το Γενικό Χημείο του Κράτους, το δείγμα νερού από το κολυμβητήριο που ανέλυσε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το νερό είναι παντελώς ακατάλληλο για την υγιεινή των αθλητών. Τη Δευτέρα θα γίνει νέος έλεγχος για τα τελικά συμπεράσματα. Πάντως οι αποφάσεις του Χημείου δημιούργησαν πρόβλημα στους υπευθύνους του κολυμβητηρίου, αφού ως γνωστό το επόμενο Σάββατο γίνεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ποσίλιπο για το Τσάμπιονς Καπ.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέρα από το πρόβλημα της έδρας έχουν να αντιμετωπίσουν και τα αξιόμαχα Χανιά που μέχρι στιγμής έχουν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: Ολυμπιακός - Χανιά (Π. Φάληρο 16.00), Γλυφάδα - Χαλκίδα (Αγ. Κοσμάς 16.00), Πανιώνιος - Πάτρα (Ν. Σμύρνη 19.00), ΚΟΠΙ - Εθνικός (Ηλύσιο 19.00), Χίος - Κέρκυρα (Χίου 20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ