Σάββατο 18 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπάθησε να πουλήσει ο Στρ. Μολυβάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Αργολίδας. Σαν έμπορος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πριν από 10 μέρες πήγε να "πουλήσει" στο νομό τη διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, ζητώντας ως αντάλλαγμα 10 εκατ. δρχ., για "έξοδα διοργάνωσης", όπως είπε, μεταξύ αυτών και τα έξοδα διαμονής των αθλητών... Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως, έχει γίνει "φύκια", αφού δε δέχτηκαν να το διοργανώσουν ούτε τα Τίρανα που το είχαν αναλάβει. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχνά τη σημασία ενός βαλκανικού θεσμού, όμως ο πρώτος που το υποβαθμίζει είναι ο ίδιος ο ΣΕΓΑΣ, που προσπαθεί να το πλασάρει από δω και από κει προσπαθώντας να πάρει ανταλλάγματα.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις του ΣΕΓΑΣ όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν δυσαρέσκεια στην Αργολίδα. Τότε ο ΣΕΓΑΣ μέσω της ΕΑΣ Τρίπολης έριξε τις τιμές, ζητώντας επτά εκατομμύρια και συνοδεύοντας την πρότασή του με το δέλεαρ για μόνιμη τέλεση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανωμάλου στον Καλαθώνα της Αργολίδας. Ομως τα ίδια έλεγαν πριν από χρόνια και για το Λιτόχωρο... και βέβαια δεν έγιναν.

Αλγεινή εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Στρ. Μολυβάς προσπαθεί να βάλει και εκβιαστικά διλήμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τις κορόνες περί "ιστορικού σταθμού" για μια υποβαθμισμένη διοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ