Πέμπτη 23 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στα γήπεδα ξανά ο Οτιτζι

Ελεύθερος και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του στον 20ό τακτικό ανακριτή, Στέφ. Πανταζή, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Αμαέκι Οτιτζι, ο οποίος κατηγορείται για αγορά και κατοχή προς ιδία χρήση 1,5 γραμμαρίου ηρωίνης (πλημμέλημα). Ο Οτιτζι είχε συλληφθεί μετά από έφοδο της αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα σε σπίτι στη Νίκαια. Σύμφωνα με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, μόλις είδε τους αστυνομικούς πέταξε στο πάτωμα τρεις δόσεις ηρωίνης βάρους 0,5 γραμ. η καθεμιά.

Κατά πληροφορίες, ο Οτιτζι υποστήριξε στον ανακριτή ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ενώ λίγο νωρίτερα είχε παραδεχτεί ενώπιον του εισαγγελέα Ισίδ. Ντογιάκου ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς η αλλαγή της υπερασπιστικής του γραμμής υποδείχτηκε από το συνήγορό του, αντιπρόεδρο του Ιωνικού, Μιχ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι αλήθεια όσα υποστηρίζει η αστυνομία.

Αλλοι εννιά Αφρικανοί, που συνελήφθησαν μαζί με τον Οτιτζι, αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και πώληση ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 545 γραμ. ηρωίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ