Πέμπτη 23 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με την πλάτη στον τοίχο

Ο Ολυμπιακός με Τάρλατς, Γκρέι στη σύνθεσή του υποδέχεται τη Μακάμπι

Φοβάται και τη σκιά του ο Ντ. Ιβκοβιτς. Τόσα είδαν τα μάτια του φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, υπολογίζει τη Μακάμπι έστω κι αν αγωνίζεται στο Φάληρο. Και πώς άλλωστε να μην προβληματίζεται με τους Ισραηλινούς, όταν ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και με μία εντός έδρας ήττα τίθεται και μαθηματικά νοκ άουτ. "Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει μια νέα πορεία, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ισχυρό συγκρότημα όσο αυτό του παρελθόντος. Οι νίκες της στο Μιλάνο επί της Στεφανέλ, στην Τουρκία επί της Ούλκερ και στη Γλυφάδα επί του Πανιωνίου, είναι η απόδειξη για τις προθέσεις της στην Ευρωλίγκα" υπογράμμισε. Για πρώτη φορά μετά από μήνες ο Σέρβος προπονητής έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Ο Τάρλατς επιστρέφει στην ομάδα, ο Αμερικανός Γκρέι αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση, όπως όμως είπε διευκρίνισε, "είναι έτοιμοι, αλλά ο κόσμος δε θα πρέπει να περιμένει πολλά πράγματα και από τους δύο. Περιμένω μεγαλύτερη βελτίωση του Ολυμπιακού και γεμάτο το γήπεδο" κατέληξε ο Ντ. Ιβκοβιτς. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ 1.

  • Την Εστουντιάντες φιλοξενεί στις 19.45 στη Γλυφάδα ο Πανιώνιος (Super sport). Η ομάδα της Ν. Σμύρνης φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει κάποιες ελπίδες αποφυγής της τελευταίας θέσης του ομίλου.
  • Την πρωταθλήτρια Ισραήλ Ελιτζούρ Ράμλα υποδέχεται στα Πατήσια ο Σπόρτιγκ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ - 2.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ