Πέμπτη 23 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Τον εμπνέει η Γαλλία

Ανετη νίκη του ΠΑΟ επί της Ορτέζ με 78 - 66 με ηγέτη τον Σκονοκίνι

Η ζώνη 2 - 3 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο σε βάρος της Ορτέζ... έπνιξε τους Γάλλους και έτσι το συγκρότημα του Μ. Μάλκοβιτς έφτασε στη 10η νίκης της στην Ευρωλίγκα με 78 - 66 στο Πο. Αισίως ο ΠΑΟ μετράει 5 συνεχόμενες νίκες επί γαλλικού εδάφους.

Κλασική "ζωνούλα" αλλά και ο επιθετικός οίστρος του Ούγκο Σκονοκίνι χάρισαν το ροζ φύλλο αγώνα στον ΠΑΟ, ενώ παράλληλα του αύξησαν στο μέγιστο τις πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η γαλλική ομάδα άντεξε μόνο ένα ημίχρονο όπου και ήταν μπροστά με 33 - 32. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, η άμυνα των "πρασίνων" απέδωσε καρπούς και έτσι η άνετη επικράτηση ήρθε φυσιολογικά.

Ο Σκονοκίνι με 24 πόντους ήταν η μορφή του "τριφυλλιού". Σίγουρα πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Καλή απόδοση είχαν και οι Ντίνκινς, Οικονόμου.

Από την Ορτέζ που στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία Αντουάν Ριγκοντό μόνο ο "γνωστός" στους Ελληνες φιλάθλους Λόρενς Φάντενμπεργκ προσπάθησε, όμως ήταν μόνος στην επίθεση.

ΟΡΤΕΖ: Φοτού 14 (3 τρ.), Κράουντερ 2, Ντιμπός 7, Τ. Καντού 9, Ν. Καντού 9, Φάντενμπεργκ 27, Φουαρέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 6, Κοχ 3 (1 τρ.), Οικονόμου 13, Ντίνκινς 20 (1 τρ.), Σκονοκίνι 24, Μαρτίνεθ 8, Νουόσου 4, Αμίτσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ