Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Αναλαμβάνει αύριο ο Δενδρινός

Χωρίς ξένους, στις 21.30, κόντρα στην Τιμσίστεμ Μπολόνια

Στην Ιταλία χωρίς τον Μάκη Δενδρινό βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής είναι οριστικά ο διάδοχος του Βλ. Τζούροβιτς στο τιμόνι της ομάδας, αλλά θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από αύριο. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Κατσιφαράκης, συμφώνησαν σε όλα για την επιστροφή του Δενδρινού στη Ν. Σμύρνη, ενώ προέβλεψε και την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου μετά το τέλος της περιόδου και την... αποδέσμευσή του από τη Χαλκίδα.

Στις 21.30 ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην Μπολόνια με αντίπαλο την Τιμσίστεμ (ζωντανή μετάδοση "Syper sport"). Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Γιάννης Γιαννόπουλος και δε θα έχει στη διάθεσή του τους ξένους παίκτες. Οι Γκάτλιν, Ουίγκινς αποτελούν παρελθόν, ενώ οι Τζ. Μακ Κίνις - Χ. Τζόουνς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ετσι κι αλλιώς ο Πανιώνιος έχει συμβιβαστεί με την τελευταία θέση του Στ ομίλου και μόνο η συντριβή απέναντι στην κορυφαία ιταλική ομάδα θα τον ενοχλήσει.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της "ευρωλίγκα", αγωνίζονται επίσης σήμερα Εφές Πίλσεν - Λεβερκούζεν και Βιλερμπάν - Ορτέζ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ