Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ελληνοτουρκική κόντρα στην Ορεστιάδα

Η ομάδα του Εβρου θα αντιμετωπίσει τη Νέτας για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας

Με στόχο να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες του για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βιέννης, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στην Πολωνία με αντίπαλο την Καζιμιέρ Πλόμιεν για την 5η αγωνιστική του ομίλου στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Στόχος των "πρασίνων" είναι να περάσουν αλώβητοι και από την Πολωνία και να παραμείνουν έτσι στο κυνήγι των δυο πρώτων προνομιούχων θέσεων του ομίλου που οδηγούν στο φάιναλ φορ. Οπως τόνισε και ο προπονητής των πρωταθλητών Στέλιος Προσαλίκας μπορεί η ομάδα να είναι ταλαιπωρημένη από "τις συνεχείς μετακινήσεις, όμως ο στόχος παραμένει η νίκη αλλά και εάν είναι δυνατόν χωρίς απώλεια σετ". Και αυτό γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά των σετ ίσως αποδειχθεί πολύτιμη για τις ομάδες που θα ισοβαθμήσουν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.45 ώρα Πολωνίας.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό που σήμερα αγωνίζεταιστην Ιταλία με την Κούνεο για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Το παιχνίδι θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την πρώτη θέση του ομίλου. Και αυτό γιατί τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Κούνεο είναι οι μόνες αήττητες ομάδες του ομίλου και ήδη έχουν προκριθεί στο φάιναλ φορ. Ετσι στο σημερινό παιχνίδι θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου. Οι παίκτες του Πάολο Μοντάλι αν και έχουν δύσκολο έργο, αφού οι Ιταλοί θεωρούνται από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση εντούτοις η αγωνιστική άνοδο των τελευταίων αγωνιστικών έχει ανεβάσει την ψυχολογία των Πειραιωτών. Ας σημειωθεί ότι με τον Ολυμπιακό δε θα αγωνιστεί ο Γκαβρίλοφ ο οποίος υποφέρει από δισκοκύλη.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε πολλοί. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στον Αρη που υποδέχεται στο γήπεδο της Μίκρας την ελβετική Νάφελς, με στόχο να διατηρήσει της λιγοστές ελπίδες που έχει για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.30 (ΕΤ-3).

Εξάλλου, στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας η Ορεστιάδα υποδέχεται σήμερα στις 18.15 (απευθείας μετάδοση ΕΤ-1) την τουρκική Νέτας στο πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση. Οι Εβρίτες θέλουν να βάλουν από σήμερα τις βάσεις για πρόκριση, ώστε να έχουν εύκολο έργο στη ρεβάνς της Τουρκίας. Υπενθυμίζεται ότι η Νέτας είχε αποκλείσει τον Κτησιφώντα στην προηγούμενη φάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ