Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Ταμείο" στις μεταγραφές

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την απόκτηση των νέων παικτών που ήρθαν στην περίοδο του Γενάρη

Απολογισμό στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη για τον Ολυμπιακό έκανε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Ρέντη. Ο Ντούσκο δήλωσε ικανοποιημένος, όμως τόνισε ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε ότι η ομάδα του δε θα αποκτούσε αυτό που ήθελε: "Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που κάναμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες. Πάντως πήραμε αυτό που θέλαμε", τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων για να συνεχίσει: "Ξέρατε ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλον παίκτη εκτός από την Ευρώπη. Υπήρχαν ορισμένοι που είχα διαλέξει, ήταν όμως πανάκριβοι, άλλοι δεν ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα ή που ήταν άτυχοι όπως ο Χομπς που πέθανε η μητέρα του. Με τον Γκόκιτς ασχολήθηκα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών γιατί πίστεψα ότι ίσως δεν κάναμε κάποια μεταγραφή επιθετικού. Τώρα ο χρόνος θα δείξει αν κάναμε λάθος επιλογές".

Σε ερώτηση αν οι Πειραιώτες βγήκαν πιο δυνατοί από τις μεταγραφές που έγιναν ο προπονητής δήλωσε: "Εχουμε χάσει δύο πολύ σημαντικούς παίκτες. Τον Ιβιτς και τον Τζόρτζεβιτς. Νομίζω ότι αυτοί που αποκτήσαμε θα βοηθήσουν. Αν είχαμε και τους τραυματίες θα είμαστε ισχυρότεροι".

Σχετικά με το αν ο Σίνιτσα Γκόκιτς, θα ξεκινήσει από την αρχή στο κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή, είπε: "Πιστεύω ότι θα λύσει το πρόβλημα στην επίθεση. Διάλεξα τον Γκόκιτς γιατί ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μας. Θα τον δω στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα ξεκινήσει στη βασική 11άδα".

Στα υπόλοιπα θέματα που έθιξε ο Μπάγεβιτς τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλες ομάδες, γιατί απλά δε θα πάμε καλά εμείς. Κανείς δε θα μας αφήσει ούτε θα μας κάνει δώρο το πρωτάθλημα". Καταλήγοντας επισήμανε: "Αν καθαρίσουμε τα εκτός έδρας ματς έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ