Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προς πιο δυναμικούς αγώνες για τη Ζώνη

Αψηφώντας τη βροχή και το κρύο, άνεργοι και εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, για τρίτη συνεχή μέρα, διαδήλωσαν χτες έξω από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.Απαιτούν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ζώνης και να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για την αντιμετώπιση της ανεργίας, με σαφή χρονοδιάγραμμα.

Εξω από το ΥΕΝ θα βρεθούν ξανά τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα και την Τρίτη την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Ζώνης, καθώς και όλοι οι φορείς που συμμετέχουν ενεργά σε αυτό τον αγώνα. Το πενθήμερο διαμαρτυρίας έξω από το ΥΕΝ θα ολοκληρωθεί με συναυλία. Τα σωματεία της Ζώνης θα συνεδριάσουν την επόμενη βδομάδα για να καθορίσουν νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, αφού το διυπουργικό όργανο που συνεδρίασε προχτές, δεν ανακοίνωσε τίποτα!

Με ψήφισμά του, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ν. Αττικής - Πειραιά συμπαραστέκεται στον αγώνα των ανέργων και εργαζομένων της Ζώνης. Ανάλογο ψήφισμα συμπαράστασης έστειλε και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ