Τετάρτη 5 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Δίπλα" στη μουσική

Tο Μουσικό Θέατρο "Δίπλα στο Ποτάμι" φιλοξενεί, από αύριο μέχρι και την Κυριακή 9 του Μάρτη,τον Νίκο Ζιώγαλα.Ο τραγουδοποιός με τους μουσικούς του θα παρουσιάσει τραγούδια από τις πέντε δισκογραφικές του δουλιές, επιλογή από τραγούδια του τελευταίου του δίσκου "Παλιοί λογαριασμοί",παραδοσιακά και άλλα αγαπημένα κομμάτια. Στον ίδιο χώρο, θα φιλοξενηθεί από 12-23 του Μάρτη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης,σε ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης από τους τρεις προσωπικούς του δίσκους.

  • Καθημερινά το "ΑΣΣΟΣ - Καφέ Παράσταση" προσφέρει μια διαφορετική εκδήλωση. Σήμερα: ποιητική βραδιά Ανδρέα Αγγελάκη.Ομιλητής Λουκάς Θεοδωρακόπουλος.Διαβάζει η Εύα Κοταμανίδου.Θα ακουστούν και ποιήματα μελοποιημένα από τον Γιώργο Κουρουπό,από τον δίσκο "Ελένη".Στο πιάνο ο Γιώργος Κουρουπός.Τραγουδούν: Τάσης Χριστογιαννόπουλος και Δάφνη Πανουργιά.Θα ακουστεί ηχητικό ντοκουμέντο του 1996 με ανέκδοτα τραγούδια σε μουσική Δήμου Μούτση τραγουδισμένα από τον Γιώργο Μούτσιο.Αύριο: Θα ακουστούν ποιήματα Δέσποινας Τομαζάνη από τη συλλογή της "Εξ αιτίας του αινίγματος",με μουσική Μιχάλη Τόμπλερ.Την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα εμφανιστούν ο Αχιλλέας Περσίδης και ο "Νότιος ήχος".Στις 11/3, σε μια μουσική παράσταση με τίτλο "Με τα φτερά του έρωτα",ο συνθέτης Τάσος Γκρους θα παρουσιάσει δικά του τραγούδια.
  • Μέχρι τις 9/3 θα βρίσκονται στις "Γραμμές" οι Θεσσαλονικείς Μαριώ και Θωμάς Κοροβίνης.Η Μαριώ είναι μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, το οποίο υπηρετεί εδώ και 35 χρόνια. Ο Θωμάς Κοροβίνης υπηρέτησε ως φιλόλογος για 7 χρόνια σε ελληνικά σχολεία της Πόλης, όπου συνεργάστηκε, ως τραγουδιστής, με Ελληνες και Τούρκους μουσικούς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ