Παρασκευή 14 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μετά μουσικής...

Στο μουσικό θέατρο "Δίπλα στο Ποτάμι" φιλοξενείται μέχρι και τις 23 του Μάρτη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.Παρουσιάζει τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλιές, καθώς και διασκευές σε παλιότερα τραγούδια.

  • Στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111), μας κρατά συντροφιά μέχρι τις 6/4, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γ. Ανδρέου.
  • Στη μουσική σκηνή "Αγορά" (Ευριπίδου 49), τη Δευτέρα (9.30μμ), φιλοξενούνται οι Λ. Αλκαίου, Β. Γερμανός, Γ. Νικολάου κ. ά.
  • Στο Μέγαρο Μουσικής σήμερα (8.30μμ), η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει έργα Μπετόβεν.Σολίστ Τάτσης Αποστολίδης (βιολί), μουσική διεύθυνση Λουκάς Καρυτινός.Στον ίδιο χώρο αύριο και την Κυριακή φιλοξενείται "Αφιέρωμα στον Γιώργο Απέργη".Θα παρουσιαστεί η πρόσφατη δουλιά του, που ονομάζεται "Σχόλιο".Πρόκειται για ένα μουσικό θέαμα -παράσταση. Τα "μουσικά θραύσματα", όπως τα ονομάζει, έγραψε ο Γ. Απέργης, τη σκηνοθεσία έκανε ο ίδιος, ενώ τα κείμενα ανήκουν στον Φιλίπ Μινιανά,καθώς και σε κλασικούς συγγραφείς, όπως οι: Σταντάλ, Φλομπέρ, Καστανέδα και Σελίν.Στις 17 του Μάρτη (8.30μμ), στο Μέγαρο, φιλοξενείται συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου.Ερμηνεύει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.Διεύθυνση και διδασκαλία χορωδίας Αντώνης Κοντογεωργίου.Μουσική διεύθυνση Α. Πυλαρινός.Διαβάζει ο Α. Κωστάλας.
  • Αύριο (8.30μμ) στο ΑΣΣΟΣ Καφέ - Παράσταση (Βαλτετσίου 15 και Ιπποκράτους) οι πιανίστες Ηλίας Νέγρης και Τίνα Ορφανού θα παρουσιάσουν έργα σόλο και για τέσσερα χέρια από την περίοδο του μπαρόκ έως τις μέρες μας.
  • Η Ενωτική Κίνηση Ειρήνης Αλίμου προσκαλεί παιδιά, γονείς, γιαγιάδες και παππούδες, στην παράσταση Καραγκιόζη που διοργανώνει αύριο. Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Κυριάκος Δεσσύλας περιμένει μικρούς και μεγάλους στις 11 πμ, στην αίθουσα "Κάρολος Κουν" (Υψηλάντου και Θησείου, στο Θουκυδίδειο Λύκειο).
  • Στο θέατρο Αλίκη τη Δευτέρα (8.30μμ), η Ορχήστρα των Χρωμάτων διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Ο Λευτέρης Βογιατζής διαβάζει κείμενα του Μ. Χατζιδάκι και ο Γιώργος Μουλουδάκης παίζει κιθάρα.
  • Εκδήλωση με τίτλο "Πανόραμα παραδοσιακών χορών" διοργανώνει την Κυριακή (8.30μμ), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,η "Λαϊκή Επιμόρφωση Νομαρχίας Πειραιά".Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ