Τρίτη 18 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΤΑ
Ακριβαίνουν τα τιμολόγια

Ακριβότερα τιμολόγια στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα πρέπει να πληρώνουν οι καταναλωτές, εάν θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι επιστολές τους θα φτάνουν σίγουρα στα χέρια των παραληπτών τους. Η πρωτοφανής αυτή θέση, σύμφωνα με την οποία ασφαλής εξυπηρέτηση θα παρέχεται σε όσους καταβάλλουν πιο ακριβό τίμημα στα ΕΛΤΑ, προκύπτει από την τοποθέτηση του γενικού διευθυντή τους Ανδρέα Αθανασόπουλου, σε ημερίδα που οργάνωσαν για τους μεγάλους πελάτες τους, προχτές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο Α. Αθανασόπουλος, αναφερόμενος στην τιμολογιακή πολιτική των ΕΛΤΑ, είπε πως "η τιμολογιακή πολιτική είναι τέτοια, ώστε να παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα της επιλογής, είτε του ακριβότερου τιμολογίου, προκειμένου να έχει πιο γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, είτε του φθηνότερου και λιγότερο γρήγορης και ασφαλούς εξυπηρέτησης τιμολογίου..!".

Ταυτόχρονα ο γενικός διευθυντής των ταχυδρομείων ανακοίνωσε ότι μέσα στο 1997 προγραμματίζεται αύξηση των τιμολογίων του Οργανισμού, που μεσοσταθμικά θα κινούνται στο 4,5%. Κατά τ' άλλα η ηγεσία των ΕΛΤΑ δήλωσε ευχαριστημένη που τα ελλείμματά του για το 1996 "περιορίζονται" σε σχέση με τις προβλέψεις στα 13,5 δισεκατομμύρια, ενώ εκτιμάται ότι το έλλειμμα του τρέχοντος έτους θα ανέλθει στα 11 δισ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ