Τρίτη 25 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Προβληματικό το νέο κτίριο του ΙΚΑ

Ερώτηση για το νέο κτίριο του ΙΚΑ στο Βόλο, το οποίο τελείωσε πριν δύο χρόνια και μεταφέρθηκαν σ' αυτό οι ιατρικές και διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής,Α. Τασούλας και Β. Μπούτας.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι: Δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής του έργου. Υπάρχουν αρκετές κακοτεχνίες και φθορές στο κτίριο. Δεν υπάρχει συντηρητής του κτιρίου, με αποτέλεσμα και οι παραμικρές ζημιές ή φθορές να δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του κτιρίου και των υπηρεσιών του Ιδρύματος. Δεν υπάρχουν καθαρίστριες σε μόνιμη βάση. Αν και το ΙΚΑ πληρώνει 12 εκατ. δραχμές ετησίως για την καθαριότητα του κτιρίου σε εργολάβο, ουσιαστικά το κτίριο είναι χωρίς καθαριότητα.

Οι τρεις κομμουνιστές βουλευτές ερωτούν τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ποιες είναι οι συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου και τι μέτρα σκοπεύει να πάρει για να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα προς όφελος του Ιδρύματος και της απρόσκοπτης λειτουργίας του κτιρίου και των υπηρεσιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ