Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ
Φοβάται τον... Γκμοχ

Εντυπωσιακή η παράδοση του Γκμοχ κόντρα στην ΑΕΚ

Αποφασισμένοι να βγουν νικητές από τη "μάχη" της Νίκαιας (SUPER SPORT, 17.00) και έτσι να παραμείνουν κοντά στην κορυφή (ή αν ευνοηθούν από το αποτέλεσμα του ντέρμπι να πλησιάσουν περισσότερο), δηλώνουν οι παίχτες της ΑΕΚ. Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, "αν παίξουμε προσεχτικά, μπορούμε να πετύχουμε το σκοπό μας", επισημαίνει ο Π. Ραβούσης. Αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο είναι η κούραση των διεθνών.

Θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μαχαιρίδη, Μπορμπόκη. Ως αμυντικό χαφ θ' αγωνιστεί ο Κασάπης, αριστερά ο Βάιος Καραγιάννης και δεξιά ο Κοπιτσής. Δεν αποκλείεται πάντως ένας από τους δύο τελευταίους να δώσει τη θέση του σε κάποιον από τους Μαλαδένη, Βλάχο. Θέση διεκδικούν και οι Μπατίστα, Μαρτσέλο με τον πρώτο να 'χει το προβάδισμα. Θα ξεκινήσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Κωστής, Νικολαϊδης.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Ιωνικός. Περισσότεροι από τους μισούς βασικούς παίχτες ταλαιπωρήθηκαν ή ταλαιπωρούνται από γρίπη, από την οποία δε γλίτωσε ούτε ο Γκμοχ. Σίγουρα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φίλης, Δεληγιάννης, Παχατουρίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Σαγόνιας" έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μ' επτά διαφορετικές ομάδες και μετράει 8 ήττες, ισάριθμες νίκες και επτά ισοπαλίες.

  • Η ομορφιά του αθλητισμού αναδείχτηκε χτες σε όλο της το μεγαλείο. Κόντρα στο κλίμα "οπαδισμού" που εν γένει υπάρχει, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Καλλιθέας έδειξε πως το φίλαθλο πνεύμα ζει. Σ' εκδήλωσή του τίμησε, μεταξύ άλλων, για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους Β. Χατζηπαναγή και Γ. Κούδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ