Τρίτη 15 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Μαράθηκε το τριφύλλι

Ο αγωνιστικός κατήφορος του Παναθηναϊκό και η αγχώδης νίκη του Ολυμπιακού ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής.

Για μια ακόμη Κυριακή ο ΠΑΟ έδειξε τη "γύμνια" του, αφού έχασε 3 - 0 στο υποτιθέμενο ντέρμπι από την ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας". Η βαθιά αγωνιστική κρίση των πρασίνων δεν έχει τελειωμό και η μοναδική σανίδα σωτηρίας, όπως δήλωσε χτες ο Ζάετς, είναι το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι "κόκκινοι" του Πειραιά καθάρισαν και πάλι με Γεωργάτο και Καραπιάλη (2 - 0) τη Βέροια, όμως δεν ικανοποίησαν τους 20.000 και πλέον οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Φάληρο.

Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε την ανοδική του πορεία κερδίζοντας 2 - 0 στον Πύργο τον Πανηλειακό με δύο προσωπικά γκολ του Σπύρου Μαραγκού.

Σε τροχιά Ευρώπης και η Καβάλα που σημείωσε εκπληκτική νίκη 3 - 1 στο φλογισμένο Χαριλάου. Πλέον ο Αρης μπαίνει σε περιπέτειες και η Β' Εθνική είναι... ορατή.

Στα άλλα ματς οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα και έτσι η υπόθεση υποβιβασμός και έξοδο στην Ευρώπη είναι ακόμη ρευστή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ