Τρίτη 15 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ '97
Στην τελική ευθεία

Αισιοδοξία για την επιτυχία των αγώνων από την Οργανωτική Επιτροπή

Τη διαβεβαίωσή τους ότι το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που θα γίνει τον Αύγουστο στην Αθήνα, θα είναι το καλύτερο από όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, έδωσαν χτες ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας, καθώς και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Σαβράμης.

Αυτό ειπώθηκε στη χτεσινή πρώτη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε η Οργανωτική Επιτροπή, με αφορμή την έκδοση των εισιτηρίων των αγώνων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας, που πήρε πρώτος το λόγο, τόνισε ότι η διοργάνωση της Αθήνας έχει ήδη δημιουργήσει ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά ο αριθμός συμμετοχών φτάνει τις 209 χώρες.

"Είμαστε έτοιμοι να τις υποδεχτούμε. Εχω την αίσθηση ότι όλα θα κυλήσουν με τον καλύτερο τρόπο", επισήμανε ο υφυπουργός, που τόνισε παράλληλα ότι θα εισηγηθεί στην Οργανωτική Επιτροπή η τελετή έναρξης να γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο και όχι στο ΟΑΚΑ.

Στον οργανωτικό τομέα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του "Αθήνα '97" B. Σαβράμης, που επισήμανε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων που είχαν προκύψει ήδη έχει ξεπεραστεί. Ο στρατηγός αναφέρθηκε επίσης στην οργάνωση των ΜΜΕ, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα της Αθήνας αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Πάντως, ας σημειωθεί ότι όπως διευκρινίστηκε, λόγω της πληθώρας των τηλεοπτικών συνεργείων αλλά και γενικότερα των ανθρώπων του Τύπου, η Οργανωτική Επιτροπή αναγκάστηκε να μειώσει τις θέσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Ετσι, αν και το στάδιο είναι ως γνωστό περίπου 82.000 θέσεων, εντούτοις εκδόθηκαν μόνο 52.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους, αφού οι υπόλοιπες θέσεις θα εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς.

Μπ. Τσ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ