Σάββατο 19 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Για μια θέση στον ήλιο

Αθηναϊκός και Νέα Ελβετία συγκρούονται για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία

"Ο θάνατός σου, η ζωή μου". Αυτή η φράση φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο μυαλό τόσο των παικτών όσο και των προπονητών και του Αθηναϊκού και της Ν. Ελβετίας. Ο σημερινός δεύτερος αγώνας για τα πλέι-οφ της τελευταίας τετράδας (θέσεις 9-12) είναι πλέον το πιο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες του Βύρωνα, αφού μπορεί να κρίνει το ποιος θα βρεθεί στην Α2. Αν οι "λόρδοι" και οι "κυανέρυθροι" έρθουν ξανά ισόπαλοι, τότε όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι (Βύρωνα 19.30).

Ο Πανιώνιος είναι προγραμματισμένο να υποδεχτεί τον ΑΟ Δράμας για την ίδια τετράδα. Οι Δραμινοί έχουν οικονομικά προβλήματα και κατεβαίνουν στην Αθήνα χωρίς προπονητή (Ν. Σμύρνης).

Στο Ζηρίνειο τώρα, ο Δούκας θα αναμετρηθεί με τον Ιωνικό προκειμένου να αποδείξει ότι η ήττα από την ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας (12-18) ήταν ένα συγκυριακό αποτέλεσμα. Ο Ιωνικός όμως θα τα δώσει όλα για τη νίκη και εκτός έδρας (16.30).

Στην Κατερίνη τέλος, ο Αρχέλαος υποδέχεται τις Σχ. Ξυνή με μόνο σκοπό τη νίκη (19.30). Στο πρώτο παιχνίδι οι Σχ. Ξυνή είχαν κερδίσει με 26-25.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ