Σάββατο 19 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τελειώνουν οι Πολωνοί

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει στην Ευρώπη, εξέφρασε χτες ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Βελιμίρ Ζάετς: "Είναι αλήθεια ότι είμαστε άδειοι μετά την αποτυχία μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας. Πρέπει σύντομα να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, ώστε να τα δώσουμε όλα, και να βγούμε στην Ευρώπη μέσω του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ". Ο Ζέκο υποστήριξε ότι η ομάδα του απέναντι σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έχει ένα προτέρημα: "Νομίζω ότι έχουμε καλύτερο πρόγραμμα από τους άλλους αντιπάλους μας. Αλλωστε έχουμε και μεγαλύτερη πείρα". Αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη τόνισε: "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη".

Ο Κροάτης τεχνικός αναμενόταν να έχει αργά χτες βράδυ συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος θα τον στηρίξει και τη νέα σεζόν. Επί τάπητος θα τεθούν τα θέματα των μεταγραφών ενόψει καλοκαιριού και με δεδομένο ότι η ομάδα θέλει φρεσκάρισμα.

Ετσι οι δυο Πολωνοί, Βαζέχα και Βάντσικ, που ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των "πρασίνων" για μια 5ετία δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να πουν αντίο στην Παιανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ