Σάββατο 19 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Με το ίδιο νόμισμα

Ο Αρης "πλήρωσε" το Περιστέρι κερδίζοντας με 88-62

Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά με αντίθετους πρωταγωνιστές. Ο,τι έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι, επαναλήφθηκε χτες στο Αλεξάνδρειο όπου ο Αρης κέρδισε άνετα το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα με 88-62. Οπως και στο πρώτο παιχνίδι ο φιλοξενούμενος πήρε άριστα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Περιστεριώτες ήταν μπροστά με 39-37 αν και δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον τραυματία Αγγελο Κορωνιό, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Λευτέρη Σούμποτιτς με ένα σερί 17-0 στις αρχές του ημιχρόνου πέρασε μπροστά με 59-41 δίνοντας διαδικαστικό χαραχτήρα στο παιχνίδι. Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτιθ και ο Μάριο Μπόνι ήταν οι "μοχλοί" για την ανάκαμψη των κιτρινόμαυρων στο δεύτερο μέρος, ενώ και ο Παναγιώτης Λιαδέλης πέτυχε καλάθια που εκτόξευσαν τη διαφορά.

Από το Περιστέρι που η απουσία του Κορωνιού ήταν αισθητή διασώθηκε μόνο ο Μίλαν Γκούροβιτς. Ο Μάρλον Μάξεϊ ίσως πρόσφερε περισσότερα, αν δεν είχε αποβληθεί με 5 φάουλ στις αρχές της επανάληψης. Τώρα οι διαφορές των δυο ομάδων θα λυθούν στην Κυριακή στο Περιστέρι. Ο νικητής θα βρει απέναντί του τον περσινό πρωταθλητή, Ολυμπιακό. Και τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα...

ΑΡΗΣ: Ορτιθ 23, Αγγελίδης 9, Μπέρι 15, Λιαδέλης 16, Σιούτης 4, Μπόνι 18, Παπαδάτος 3, Χωλόπουλος, Ναχάρ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μάξεϊ 8, Γκαγκαουδάκης 4, Τσίτουμ 9, Αποσκίτης 8, Μορέτι 7, Γιάριτς 2, Γκούροβιτς 19, Αλμπέρτι 7, Κρητικός.

  • Στο άλλο παιχνίδι της μέρας για τα πλέι οφ, η ΑΕΚ του Γιάννη Ιωαννίδη δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 στα Πατήσια κόντρα στο Σπόρτιγκ με 87-72 (ημίχρονο 41-36). Η Ενωση είχε κορυφαίους τους δυο Αμερικάνους, Αλεξάντερ και Εντουαρτς, κι έτσι πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα βρει στο δρόμο της έναν εκ των Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ