Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ 1 - 1
Φωνάζουν και οι δύο

Πικρή... ισοπαλία πήρε χτες η ΑΕΚ στη Βέροια. Το τελικό 1 - 1 δεν ικανοποίησε καμία ομάδα. Η μεν Ενωση δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, οι δε γηπεδούχοι άξιζαν τη νίκη αφού δέχτηκαν την ισοφάριση στο 86 και ενώ νωρίτερα είχαν χάσει ένα... τσουβάλι ευκαιρίες.

Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά και στο 30 πήρε τα ηνία στο σκορ όταν από λάθος συνεννόηση Ατματζίδη και Μαχαιρίδη ο Τάσος Μητρόπουλος με άπιαστο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα ο Μαχαιρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη η "βασίλισσα" ήταν καλύτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως ο Στέλιος Μανωλάς με δυνατό βολέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Π. Ραβούσης μετά τον αγώνα τα έβαλε με τη διαιτησία του Παπαχίντζιου: "Εκτελούσε αποστολή ο άνθρωπος. Είδατε τι συνθήκες επικράτησαν. Είναι άδικο να αγωνίζεσαι με αυτούς τους όρους". Από τη μεριά του ο Μ. Κατσαβάκης δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια: "Πού να βρω το κουράγιο να μιλήσω. Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας".

Η διαιτησία του Αργύρη Παπαχίντζιου με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, Κουκουτσέλας (78 Κατσαβάκης), Λαζάρου (62 Τσιγιάννης), Μπακάλτσης, Κουλακιώτης, Μαλλούς, Στόικα, Πέτκοβιτς, Προτάσοφ, Μητρόπουλος (70 Φασίδης), Τρούπκος.

ΑΕΚ: Ατματζίδης, Μπορμπόκης, Καραγιάννης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Μαχαιρίδης, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μαρτσέλο (58 Μπατίστα), Κωστής (37 Βλάχος), Νικολαϊδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ