Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ψάχνουν για φαβορί...

Το κυνήγι της γάτας με το ποντίκι παίζεται λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων, αφού οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων ομάδων αρνούνταν το ρόλο του φαβορί ρίχνοντας το γάντι στους υπόλοιπους.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έκανε λόγο για τη μεταμόρφωση του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα σε σχέση με το άσχημο πρόσωπο που παρουσίαζε η ομάδα στην αρχή της περιόδου.

"Στις αρχές δεν είχαμε καθόλου τύχη. Το πρόβλημα όμως το ξεπεράσαμε με τη σωστή δουλία που κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε τον ημιτελικό, αφού αυτό είναι το καθοριστικό παιχνίδι. Εχουμε μειονέκτημα που παίζουμε με ένα ξένο για αυτό δε λέω ότι είμαστε φαβορί. Δεν είμαστε πιο φαβορί από ό,τι το 1994 στο Τελ Αβίβ, όμως παίζουμε πιο ομαδικά. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την περιφέρεια της Ολίμπια και πιστεύω ό,τι η περιφέρειά μας είναι έτοιμη για αυτό"

Το ότι ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα έχουν το πρώτο λόγο, αλλά εντούτοις δεν είναι τα φαβορί επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Αϊτο Ρενέσες. "Εχουμε ξεχάσει τι έγινε πέρσι και σκεφτόμαστε μόνο το φετινό" τόνισε ο Ρενέσες.

Τέλος, ο προπονητής της Βιλερμπάν Μπενιό τόνισε: "Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι τους νικήσαμε δυο φορές την εφετινή περίοδο θέλοντας να μας φορτώσει το άγχος του φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ