Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
"Απειλεί" ο Τσάρτας...

Μ' απειλές για "αλήθειες" μετά το παιχνίδι με την Κροατία, απάντησε ο Βασίλης Τσάρτας στον αποκλεισμό του από τη 18άδα. Χτες ο Κ. Πολυχρονίου ανακοίνωσε τις επιλογές του για τον αγώνα του Καυτατζογλείου απ' όπου θα λείψουν επίσης οι Καλιτζάκης (τιμωρημένος) Κωστής, Χανιωτάκης, συγκριτικά με τη συνάντηση της Βοσνίας.

Φανερά ενοχλημένος ο άσος της Σεβίλλης ευχήθηκε "στα παιδιά και μόνο καλή επιτυχία" προσθέτοντας: "Θα μιλήσω μετά το παιχνίδι γιατί δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Μ' εκπλήσσει η απόφαση. Ο προπονητής μου όφειλε να μ' ενημερώσει, να μου δώσει κάποιες εξηγήσεις. Είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι περίεργος να μάθω το γιατί. Μετά το παιχνίδι θα πούμε κάποιες αλήθειες".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός νιώθει απογοητευμένος γιατί, όταν ο Τσάρτας δεν έπαιζε στην ομάδα του, τον είχε στηρίξει, μέσω της Εθνικής. Επίσημα πάντως συνέχισε την πάγια τακτική του: "Είναι δικαίωμα του κάθε ποδοσφαιριστή να κάνει δηλώσεις. Γνωρίζετε ότι ποτέ δε σχολιάζω. Εκρινα πως αυτοί που κάλεσα είναι οι καλύτεροι για το συγκεκριμένο αγώνα. Τίποτα άλλο".

Στην πρώτη συγκέντρωση τη Μ. Πέμπτη θα δώσουν το "παρών" οι Ατματζίδης, Κασάπης, Νικολαϊδης, Ουζουνίδης, Αποστολάκης, Κωνσταντινίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Καραταϊδης, Ανατολάκης, Νταμπίζας, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Μιχόπουλος, Πουρσανίδης, Δώνης, Μαχλάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ