Πέμπτη 22 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απόψε με μουσική

Από το θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Πετρούπολης ξεκινάει σήμερα ο κύκλος συναυλιών, που δίνουν οι Μελίνα Κανά και Γεράσιμος Ανδρεάτος.Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και του ευρύτερου λαϊκού και έντεχνου χώρου.

Την τελευταία συναυλία του 7ου κύκλου της σειράς "Μιλένιουμ - Μουσική στο τέλος της χιλιετίας" με τίτλο "Μινιμαλισμός - Μεταμοντερνισμός" θα δώσει σήμερα (8μμ), στο Ινστιτούτο "Γκαίτε" (Ομήρου 14 - 16) το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής.Υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη θα παρουσιάσει έργα Ράιχ, Χάμελ, Κατσούλη, Ξανθουδάκη κ. ά.

Στο "Ασσος - Καφέ Παράσταση" (Βαλτετσίου 15 και Ιπποκράτους) από σήμερα μέχρι και την Κυριακή (10.30μμ) ο Λάκης Παππάς με τη μουσική συντροφιά του θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τίτλο "Ματωμένος γάμος" και "Παραμύθι χωρίς όνομα".

Βραδιά Γιάννη Λεμπέση η αποψινή στο "Απτάλικο" (Ηρωνδα 6Α), όπου ο γνωστός δημιουργός μαζί με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικά του αποκλειστικά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ