Τετάρτη 28 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Αλμυρός" ο Στραντλ

Συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Γ. Βαρδινογιάννη. Ζητάει πάνω από 500 εκατ. δρχ.

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Μπορεί ακόμη να είναι σε εκκρεμότητα το θέμα προπονητή, όμως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι αποφασισμένος από νωρίς να κλείσει τους παίκτες που ενδιαφέρουν το "τριφύλλι".

Ο Φρανκ Στραντλ, που πραγματοποίησε ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα, είναι μια ...ανάσα από τον ΠΑΟ. Ο Νορβηγός σέντερ φορ της Λίλεστρομ συναντήθηκε με τον πρόεδρο των "πρασίνων" στην Παιανία και έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα: "Είναι τιμή μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω".

Πάντως ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ώστε να συζητηθεί το φλέγον θέμα που είναι το οικονομικό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Στραντλ για να έρθει στον ΠΑΟ θα πρέπει να δαπανηθούν γύρω στα 600 εκατομμύρια δραχμές.

Το θέμα του Γιώργου Κουλακιώτη δεν παρουσίασε εξέλιξη, αφού ο 20χρονος αμυντικός "κλοτσάει" στο οικονομικό (5ετές συμβόλαιο). Πάντως οι δυο πλευρές(Τσιαμήτρος - Βαρδινογιάννης) τα έχουν βρει σε όλα. Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ένας ακόμη παίκτης της Βέροιας, ο Ευριπίδης Κατσαβός.

Σχετικά με το νέο προπονητή, ο Βελιμίρ Ζάετς μπορεί να είναι τυπικά το αφεντικό, όμως είναι σίγουρο ότι έχει ξεκινήσει ένα... σαφάρι ώστε να βρεθεί κάτι καλύτερο. Το όνομα του Σέρβου Τουμπάκοβιτς είναι στα πλάνα και της ΑΕΚ, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ