Παρασκευή 30 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση του Ανθρωπολογικού Μουσείου του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιείται την Κυριακή και Δευτέρα (9μμ), στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα). Θα μιλήσουν οι: Κ. Ζαφειράτος, Μ. Δερμιτζάκης, Θ. Πίτσιος.Την Κυριακή θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Αλ. Δημητρίου με θέμα: "Η προϊστορική έρευνα στην Ελλάδα".

  • Σήμερα (7.30μμ) στο βιβλιοπωλείο "Κιβωτός" (Δραγάτση 1, Πειραιάς), ο συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης θα παρουσιάσει και θα υπογράψει το βιβλίο του "Ελληνικός θάνατος".
  • Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) φιλοξενείται την Κυριακή (8μμ) εκδήλωση των χορευτικών ομάδων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Νίκαιας.
  • Τη Δευτέρα (8.30μμ), στο θέατρο "Βρετάνια", θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου Φαρακλάδων "Εύγερος" Κεφαλονιάς.
  • Μουσικές συναυλίες και παραδοσιακούς χορούς περιλαμβάνουν τα πολιτιστικά δρώμενα "Βουρβάχεια '97",που διοργανώνει το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καματερού.Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα (αίθουσα ΠΠΚ), αύριο και την Κυριακή (στάδιο Γεροβουνού).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ