Τρίτη 10 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σοβαρές καταγγελίες από ΠΑΕ

Με μια δισέλιδη ανακοίνωση, γεμάτη σοβαρότατες καταγγελίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδίδει την επίθεση στον δημοσιογράφο Γ. Κοσμά σε "διατεταγμένη ενέργεια της συμμορίας "Χατζηχρήστος και Υιός" που με λύσσα προσπαθεί να καταστρέψει την ομάδα". Τους χαρακτηρίζει κακοποιούς γνωστούς "απ την βάρβαρη δράση τους κατά διαιτητών (...), δημοσιογράφων, οπαδών".

Κατά την ΠΑΕ είναι "μαφιόζοι που παρασύρουν τα παιδιά της ΑΕΚ και τα βάζουν να κτυπούν, να κλέβουν, να μαζεύουν λεφτά για τους δύο "αφέντες" με μυστικό τρόπο, από άγνωστες και άκρως επικίνδυνες πηγές, που αν πιστέψουμε τις φήμες ίσως φτάνουν και μέχρι του εγκληματικού σημείου της διανομής ναρκωτικών στα νέα παιδιά της ΑΕΚ"!!!

Αποκυρήσει την "ORIGINAL" (οργάνωση οπαδών), κλείνει την σκεπαστή εξέδρα και προχωράει σε μηνύσεις κατά των τυπικών εκπροσώπων της. Επίσης φωτογραφίζει πρώην στελέχη της ΑΕΚ γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση "η κλιμακούμενη δράση των κακοποιών Χατζηχρήστων που υποστηρίζεται από νεόκοπους θαμώνες άλλης ομάδας, υπόδικοι και αυτοί, έχουν άμεσο στόχο να τιμωρηθεί το Ν. Γκούμας, γιατί έτσι απαίτησε εκείνος που (προ)χθες ξεδιάντροπα δήλωσε ότι η ομάδα του κέρδισε... "δίκαια""....

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προαναγγέλει "οργάνωση αυτοάμυνας, ελπίζοντας στην συμπαράσταση της αστυνομίας" και κοινοποιεί την ανακοίνωση στο υπουργείο Δημ. Τάξεως, υφυπουργείο Αθλητισμού, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ.

Η παρατεταμένη κάμψη της ΑΕΚ, ενόψει μάλιστα των ντέρμπι προβληματίζει τον Π. Ραβούση που παραδέχτηκε χθες πως "κάποιοι παίχτες δεν είναι στο αγωνιστικό επίπεδο που ήταν". Δεν κρύβει ότι έχει χαθεί ο αυτοματισμός και ζητάει "περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Στην άμυνα για να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ, σε κέντρο και επίθεση για να δημιουργούνται και να τελειώνουν οι ευκαιρίες".

Αναγνωρίζει ότι ΑΕΚ και ΠΑΟ (συναντιούνται την Κυριακή) είναι σε δύσκολη θέση και όποιος χάσει θα βρεθεί σε δυσκολότερη, ανάλογα με τ αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Οσο για την κλήρωση του κυπελλούχων επισήμανε πως δεν μπορείς να διαλέξεις αντίπαλο, αφού το επίπεδο είναι υψηλό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ