Τρίτη 10 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Παρελθόν ο Μπορέλι!

Η αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ έστειλε τον Αργεντίνο στην Οβιέδο. Σοκ στο πράσινο στρατόπεδο

Δεύτερο σοκ χτες για τον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήρθε η απόφαση της ΦΙΦΑ για τον Χουάν Χοσέ Μπορέλι για να... κόψει για τα καλά τα πόδια των ανθρώπων των πρασίνων. Η αρμόδια επιτροπή έστειλε χτες στην ΕΠΟ την απόφασή της με την οποία κατοχυρώνει τον Αργεντινό μέσο στην Οβιέδο από την 1 Γενάρη. Το δελτίο ανακαλείται αμέσως και ήδη θα πρέπει να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις στον ισπανικό σύλλογο. Απαρηγόρητος ο Χότα Χότα δήλωσε: "Επεσα από τα σύννεφα. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση. Είναι περίεργη. Ηθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό όπου πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Ειδικά μετά από το ντέρμπι και αυτά που έγιναν, πείσμωσα και ήθελα να βοηθήσω ώστε να πάρουμε τον τίτλο. Τώρα όλα αρχίζουν για την καριέρα μου από το μηδέν". Ο αντιπρόεδρος του τριφυλλιού Μάνος Μαυροκουκουλάκης υποστήριξε: "Ποιος μίλησε για μεγάλη αισιοδοξία από μεριά μας; Μόνο οι εφημερίδες τα έγραφαν αυτά".

Ο Βελιμίρ Ζάετς είπε: "Ηταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Ο Μπορέλι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και η απουσία του θα μας στοιχίσει. Ελπίζω να μην επηρεάσει την ομάδα αυτή η απόφαση, τη δεδομένη στιγμή, αφού έχουμε μπροστά μας νέο ντέρμπι αυτή τη φορά με την ΑΕΚ".

Μοιραία η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ζέκο στην Παιανία, χτες το μεσημέρι - δεν ήξεραν για την απόφαση - πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Για το ματς είπε: "Εμείς χάσαμε τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μένει. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό ως τη στιγμή του πέναλτι. Πάντως στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας". Σχετικά με τη διαιτησία του κ. Παπουτσέλη δήλωσε: "Σίγουρα η ανατροπή ήταν έξω από την περιοχή. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα. Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ