Τρίτη 10 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ταξίδι αναψυχής

Ο Ηρακλής στο Ζαντάρ και ο Απόλλωνας στο Βόλγκογκραντ ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους

"Η τελευταία μάχη είναι η δυσκολότερη", τραγουδούσαν οι Σοβιετικοί στρατιώτες στην πορεία τους προς το Βερολίνο στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, αλλά το ίδιο δεν μπορούν να κάνουν οι παίκτες του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πάτρας. Τελευταία αγωνιστική σήμερα της Α φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου κι οι δυο ομάδες έχουν φέρει προ πολλού σε αίσιο τέλος την υπόθεση πρόκριση.

Ο Ηρακλής αγωνίζεται στις 21.30 στο Ζαντάρ (ζωντανή μετάδοση ΕΤ-1) και ανεξαρτήτως αποτελέσματος τερματίζει στην πρώτη θέση του Ε Ομίλου. Για το λόγο αυτό ο προπονητής του γηραιού Τ. Ξουρίδας αποφάσισε να μείνουν στη Θεσσαλονίκη οι Ζντοβτς, Κακιούσης, Μολτέντο, και Σάλστρομ προκειμένου να αποθεραπευτούν. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τη Σλοβακική Μπρνο την οποία νίκησε δυο φορές φέτος ο Απόλλωνας με 92 - 71 και 84 - 76.

Στο Βόλγκογκραντ αγωνίζεται ο Απόλλωνας με αντίπαλο την τοπική Ακβάριους. Ταξίδι αναψυχής αν δεν πάρει κανείς υπόψη του ότι οι παίκτες του Β. Αλεξανδρή πέταξαν για τη ρωσική πόλη, μέσω Φρανκφούρτης και Μόσχας. Η ομάδα της Πάτρας που στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 98 - 76, χρειάζεται τη νίκη μόνο και μόνο για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θα πρέπει πάντως να περιμένει μέχρι τα μεσάνυχτα για να μάθει το όνομα του αντιπάλου που θα βρει στο δρόμο της στην επόμενη φάση, καθώς Γάνδη, Ντεν Μπος και Ζαντάρ διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες 3η ή 4η θέση του ΣΤ Ομίλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ