Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σκανδαλι(δη)στικά

ΡΕΚΟΡ κινητοποιήσεων λέει για τους αγρότες καθώς φτάσαμε στην 15η μέρα του αγώνα τους. Να μην ξεχνάμε όμως και το "ρεκόρ" λιτότητας που προηγήθηκε με την πολιτική Σημίτη.

***

Να 'στε βέβαιοι ότι μόνο με τέτοιους αγώνες δε θα μπορέσει η κυβέρνηση και του χρόνου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη.

***

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για μερικά κανάλια, αλλά ιδίως για την ΕΤ-1 που 'χει αναλάβει εργολαβικά να αποδείξει ότι τα μπλόκα στις εθνικές οδούς απομαζικοποιούνται. Ολοι οι σκηνοθέτες και οι "σκηνοθέτες" επί ποδός, κι η... "φαντασία στην εξουσία".

***

Φαίνεται ότι οι εντολές είναι κατευθείαν από τον αρμόδιο υπουργό, τον Ρέππα. Αυτός μάλιστα ζήτησε χτες να παρέμβουν για να ελευθερωθούν οι δρόμοι η δικαιοσύνη και οι "πληττόμενοι" φορείς. Μπα, δε φαίνεται καθόλου τι οργανώνουν.

***

Λυπούμεθα όμως κύριοι, διότι όπως και τις προηγούμενες μέρες θα αποτύχετε...

***

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ θέλησε να μας πει ο Σκανδαλίδης, με κατηγορίες κατά των συνδικαλιστών αγροτών και των κινητοποιήσεων. Ελα όμως που ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ - οι αγρότες δηλαδή - είναι εκεί...

***

Φαίνεται ότι τα μπέρδεψε λίγο. Τα μπλόκα των αγροτών και το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τα μπλόκα δεν αποτελούνται από διορισμένους και κρατικοδίαιτους, που τους απειλείς και φεύγουν.

***

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ το δυστυχές κλεφτρόνι που βούτηξε το ποδήλατο του Κ. Στεφανόπουλο, πως όταν το οδηγάει κρατά στα χέρια του το... τιμόνι του έθνους.

***

Αν κι έχει κάτι κοινό με τους κυβερνώντες που πραγματικά κρατάνε στο χέρι τους το τιμόνι του έθνους. Την κλοπή...

***

ΑΙΣΧΙΣΤΗ η ενέργεια - ακροδεξιών προφανώς - οπαδών του Αρη που ανάρτησαν πανό εθνικιστικού περιεχομένου στο γήπεδο. Ομως θα μας μείνει η απορία, γιατί αυτός που τσαντίστηκε από την τουρκική ομάδα ήταν ο... αμερικάνος παίκτης της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ