Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για το ωράριο

Καμία από τις θέσεις που υποστήριξε χτες ο υφυπουργός Εργασίας, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των ΜΜΕ της Αθήνας, δε βρίσκει σύμφωνους τους τελευταίους, οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, σε σχετική κοινή ανακοίνωση επαγγελματοβιοτέχνες έμποροι και εμποροϋπάλληλοι τονίζουν ότι δεν μπορούν να ανεχτούν τον ξεπεσμό της κυβέρνησης που στο όνομα της εξυπηρέτησης των μονοπωλίων θυσιάζει 150.000 ΜΜΕ και ακόμα περισσότερους εργαζόμενους στο εμπόριο. Δηλώνουν ότι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στο εμπόριο δε θα σταματήσουν να αντιπαλεύουν τις επιλογές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ότι δε θα υποκύψουν στους εκβιασμούς. Επίσης, δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν όχι μόνο για να αλλάξει η κυβέρνηση τη νομοθεσία βάσει των προτάσεών τους, αλλά και για να αναδείξουν από πού πηγάζει αυτή η πολιτική.

Τέλος, στην ανακοίνωσή τους η ΣΕΑ ΜΜΕ και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων της Αθήνας αναφέρουν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους παράλληλα με τις συναντήσεις τους με τα πολιτικά κόμματα που θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με στόχο να συναντηθούν και με τον πρωθυπουργό. Ηδη σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία τους συναντιέται με την Αλέκα Παπαρήγα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ