Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Θέλουν τύχη

Ευρωπαϊκή κλήρωση για Ολυμπιακό, Αρη, Ορεστιάδα, Κτησιφώντα

Την εύνοια της τύχης ζητούν σήμερα οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που μας εκπροσωπούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο κύπελλο Κυπελλούχων Ολυμπιακός, Αρης και στο Συνομοσπονδίας Ορεστιάδα, Κτησιφώντας θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Ο Ολυμπιακός ως κάτοχος του τροπαίου και η Ορεστιάδα λόγω συμμετοχής στο φάιναλ φορ πέρυσι, σ' αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες, δεν αγωνιούν ιδιαίτερα, αφού δεν υπάρχει περίπτωση ν' αντιμετωπίσουν ισχυρούς αντιπάλους. Η κλήρωση για το κύπελλο Πρωταθλητριών, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, θα γίνει αύριο.

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί στην Εθνική ανδρών, Τ. Καβαλιεράκης και Ν. Νεόφυτος, ανακοίνωσαν χτες τους 14 παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο (30/12). Πρόκειται για τους Χριστοφιδέλη, Γκιούρδα, Χατζηαντωνίου, Κυριαζή, Κουρνέτα, Σαμαρά, Ντράκοβιτς, Θεοδωρίδη, Αμαριανάκη, Μποζίδη, Μητρούδη, Μπάεφ, Τσακιρόπουλο, Αγγελίδη.

  • Σε εξ αναβολής παιχνίδια για την Α1 των γυναικών: Βριλήσια - Αγ. Σώστης 3-0 (15-3, 15-4, 15-9) και Ιωνικός ΝΦ - Ηλυσιακός 3-0 (15-4, 15-12, 15-6).
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης θα εκπροσωπεί την ομοσπονδία στη νέα ολομέλεια της ΕΟΑ.
  • Ο Αρης υπέβαλλε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία αίτηση για να αναλάβει τη διοργάνωση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Κυπελλούχων με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας - "Θεσσαλονίκη 1997". Πάντως την ίδια στιγμή οι παίκτες και ο Κ. Χαριτωνίδης απειλούν με αποχή γιατί έχουν απλήρωτοι αρκετούς μήνες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ