Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πιάνο, σαξόφωνο, κιθάρα

Ενας διάσημος βιρτουόζος του πιάνου, ο Ρώσος Νικολάι Πετρόφ,θα δώσει ένα και μοναδικό ρεσιτάλ απόψε, στις 8.30 μμ, στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ομιλος Εθελοντών, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ωδείο, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ομίλου και ειδικότερα για την ενίσχυση της "Γωνιάς του Παιδιού" στον Ν. Κόσμο. Στο αποψινό του ρεσιτάλ, ο κορυφαίος πιανίστας θα ερμηνεύσει τρεις σονάτες του Μπετόβεν.

Στο "Αουντιτόριουμ" του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Σίνα 31) σήμερα, στις 8.30 μμ, ο νεαρός πιανίστας Παύλος Γιαλλουράκης θα δώσει ρεσιτάλ με έργα Σούμαν, Λιστ, Ραβέλ κ.ά. Την ίδια ώρα στην αίθουσα του Ινστιτούτου Γκαίτε (Ομήρου 14 - 16), στο πλαίσιο της σειράς "Μιλένιουμ - Μουσική στο τέλος της χιλιετίας", το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής θα δώσει συναυλία με έργα Αντωνίου, Χαλιάσα, Ζερμπίνου, Σέλσι, Σούμπερτ και Χάρισον. Η συναυλία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Μουσουργών. Τιμή εισιτηρίου 1.000 δραχμές. Στα "Απογευματινά" της Τετάρτης, σήμερα, στις 5 μμ, στο Μέγαρο Μουσικής τρεις καλλιτέχνες, οι Ντιάνα Βρανούση (πιάνο),Θόδωρος Κερκέζος (σαξόφωνο) και Αλέξανδρος Χρηστίδης (κρουστά), θα δώσουν ρεσιτάλ με έργα κλασικής, τζαζ και σύγχρονης μουσικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις των Ντεμπισί, Φορέ, Σατί, Ντιμπουά κ.ά.

Από την προκλασική μουσική μέχρι την τζαζ, "ταξιδεύει" ο πιανίστας Πέτρος Χατζηγεωργίου στο ρεσιτάλ, που θα δώσει σήμερα, στις 8.30 μμ, στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41) με έργα Σκαρλάτι, Σούμαν, Μέντελσον κ.ά. Στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή θα δώσουν συναυλία οι κιθαριστές του "Ατενέουμ" υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη,ενώ το Σάββατο θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου η Ελενα Χούντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ