Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ζωντανές" προτάσεις

Με γνωστά μουσικά δίδυμα, με νεανικά εισιτήρια και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι διάφορες μουσικές σκηνές προτείνουν. Από αύριο και για τις δύο επόμενες βδομάδες της Αποκριάς ο Διονύσης Τσακνής και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας "σταθμεύουν" στο "Μετρό" (Γκύζη και Κάλβου). Το πρόγραμμα (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) ξεκινάει στις 10μμ και τα εισιτήρια κοστίζουν 3.500 και 3.000 (φοιτητικά) δραχμές. Η Χάρις Αλεξίου συνεχίζει με επιτυχία τις δικές της διαδρομές στο "Στούντιο Νεφέλη" (Ασωμάτων 1), καθιερώνοντας για τους νέους μέχρι 22 ετών, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, εισιτήριο 2.500 δραχμών. Κι ενώ η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Αρα Ντικτζιάν,μετά τη "Σφεντόνα", ετοιμάζονται για έναν κύκλο 25 εμφανίσεων στο "Μύλο" της Θεσσαλονίκης (από τις 23 Φλεβάρη), η σκηνή της "Σφεντόνας" (Λ. Αλεξάνδρας) από τις 22 του μήνα θα φιλοξενήσει τους Διονύση Σαββόπουλο και Φοίβο Δεληβοριά.Πρόκειται για ένα καινούριο πρόγραμμα με τίτλο "Ανοιξιάτικο τραύλισμα - Θέατρο τραγουδιών σε τρεις πράξεις", που ήδη παρουσιάστηκε στην Κύπρο.

Τη Δευτέρα, πάντως, στις 8.30μμ, στο θέατρο "Σφενδόνη" (Μακρή 4, Μακρυγιάννη) εμφανίζεται ο Χρίστος Τσιαμούλης.Θα παρουσιάσει 26 ανέκδοτα τραγούδια - ηχογραφήσεις του Μουσικού Λαογραφικού Αρχείου "Μέλπως Μερλιέ", μουσικές από τη Μ. Ασία (Μελί, Αϊβαλί, Σινασσός). Συμμετέχουν, επίσης, η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής "Θρεττανελώ", η παιδική χορωδία εκπαιδευτηρίων Γ. Τσιαμούλη και η Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Οι ΝΑΜΑ συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο "Χαμογέλιο" (Δημητρακοπούλου 92, Καλλιθέα), "ταξιδεύοντας" από τον "Οδυσσέα" στον "Πρίγκιπα Αλήτη" και τις "Αναμνήσεις". Παρουσιάζουν, επίσης, επιλεγμένα τραγούδια από την τζαζ, το νέο κύμα και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Ο Γιάννης Νικολάου συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις του στο "Εναλλάξ" (Μαυρομιχάλη 139), για το τριήμερο Παρασκευή - Κυριακή. Ωρα έναρξης 10.30μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ