Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβοκατόρικη ρουκέτα

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες της "17Ν" - στην επί 21 χρόνια εγκληματική και, εν πολλοίς, ανεμπόδιστη δράση της - είναι ότι τα αντανακλαστικά της αντιδρούν αυτόματα, για να προβοκάρουν τις λαϊκές αντιδράσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές στρέφονται κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Ετσι και τώρα, μόλις άρχισαν να "φουντώνουν" τ' αντιαμερικανικά αισθήματα του λαού μας - εξαιτίας, κυρίως, της στάσης που κράτησαν οι ΗΠΑ στην πρόσφατη ένταση στο Αιγαίο - οι τρομοκράτες ξαναχτύπησαν. Η ρουκέτα προς την αμερικανική πρεσβεία στόχευε απευθείας στην "καρδιά" του λαού μας, με σκοπό να πλήξει τα πατριωτικά, αντιιμπεριαλιστικά αισθήματά του.

Δε γνωρίζουμε αν οι τρομοκράτες - προβοκάτορες αστόχησαν "εξεπιτούτου", μ' αποτέλεσμα η ρουκέτα να σταματήσει στον μαντρότοιχο της πρεσβείας. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι τον "μαντρότοιχο" της ελληνικής ψυχής, που πάλλεται υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, δεν πρόκειται να τον διαπεράσουν οι τρομοκρατικές ρουκέτες. Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό και οι τρομοκράτες, αλλά και οι ιμπεριαλιστές, υπέρ των οποίων ενεργεί η "17Ν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ