Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΙΖΕΙ σήμερα επίσημα η Οικονομική Εξόρμηση προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Μια Εξόρμηση που εντάσσεται στα γενικότερα πλαίσια της πολιτικής δουλιάς των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, για την πλατύτερη διάδοση των Θέσεων και Προτάσεων του ΚΚΕ στην εργατική τάξη και τους εργαζομένους (σελίδα 5).

"ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ για την ειρήνη, ενάντια στις πολεμοκάπηλες κραυγές", ήταν το σύνθημα της συναυλίας που διοργάνωσε χτες το βράδυ η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, έξω από την Παλιά Βουλή (σελίδα 5).

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ αστυνομικοί της κροατο-μουσουλμανικής ομοσπονδίας περιπολούν από χτες το πρωί στο έρημο μέχρι πρότινος σερβοκατοικούμενο προάστιο του Σαράγεβο Ιλιτζα. Από τους 17.000 Σερβοβόσνιους, τώρα απέμειναν μόνον 127, γέροντες... (σελίδα 13).

ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ εγγραφής νέων μελών στη δύναμή του πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατών Μετάλλου "Προμηθέας", ενόψει των αρχαιρεσιών του (σελίδα 16).

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου, οι εργαζόμενοι στα "Πλαστικά Καβάλας" (σελίδα 17).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ