Σάββατο 2 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δώρο από τη ΦΙΦΑ

Η Χιχόν πρέπει να καταβάλει στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ 350.000 δολάρια για τον Γεκινί

Δικαιωμένος βγήκε χτες από την απόφαση της ΦΙΦΑ ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τη μεταγραφή του Ρασίντ Γεκινί στη Χιχόν. Σύμφωνα με τη χτεσινή απόφαση που είναι οριστική και αμετάκλητη, η ισπανική ομάδα καλείται να καταβάλει στην πειραϊκή ΠΑΕ το ποσό των 350.000 δολαρίων για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, ενώ παράλληλα απορρίφθηκε το αίτημά της να αφαιρεθούν από το ποσό αυτό τα ιατρικά έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή που είχε εγχειρηθεί στο γόνατο. Να σημειωθεί ότι η απόφαση υπογράφεται μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ, Ζοάο Χαβελάνζε.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Τάκης Περσίας αναμένεται να κάνει δυο αλλαγές στην αρχική 11άδα. Η απουσία των τιμωρημένων Πασσαλή και Κρεμενλίεφ ανοίγει το δρόμο για τους Πέτρο Μαρινάκη και Αλέξη Αλεξανδρή. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" θα παρατάξει κόντρα στον Εθνικό φουλ επιθετικό σχήμα με πέντε αιχμές τους Ιβιτς, Γιουσκόβιακ, Καραπιάλη, Αλεξανδρή και Γεωργάτο. Αναφερόμενος στο ματς ο Περσίας τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον Εθνικό. Μπορεί να είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό, όμως αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο, αφού θα παίξει χωρίς άγχος. Σίγουρα είμαστε το φαβορί και θα προσπαθήσουμε εκτός από τη νίκη να παρουσιάσουμε και ανάλογο θέαμα".

Ηδη έχουν προπωληθεί πάνω από 2.000 εισιτήρια του αγώνα, που να σημειωθεί θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ