Σάββατο 2 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Διπλή αυλαία

Με τα παιχνίδια ΠΑΟ - Αρη και Πανιωνίου - ΟΦΗ ανοίγει σήμερα η 23η αγωνιστική

Με το... μυαλό στον Αρη και όχι στη Λέγκια ολοκληρώθηκε χτες η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του σημερινού αγώνα πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μιλώντας για το ματς, είπε: "Οι παίκτες πρέπει επί του παρόντος να ξεχάσουν το ματς με τη Λέγκια της ερχόμενης Τετάρτης. Ο νους μας είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Αρη. Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι σε πτώση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα καταθέσει εύκολα τα όπλα. Αν θέλουμε και του χρόνου να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε χρέος να πάρουμε το πρωτάθλημα, άρα η νίκη είναι μονόδρομος για μας". Απόντες σήμερα στο ΟΑΚΑ για το "τριφύλλι" θα είναι οι τραυματίες Αλέξης Αλεξούδης και Νίκος Νιόπλιας, καθώς και ο τιμωρημένος Γ. Σ. Γεωργιάδης. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι "πράσινοι" θα ξεκινήσουν με τους: Βάντσικ, Αποστολάκη, Ουζουνίδη, Καπουράνη, Χριστοδούλου, Καλλιτζάκη, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Μαραγκό, Μπορέλι, Βαζέχα και Δώνη. Το παιχνίδι στο Μαρούσι θα αρχίσει στις 6.30μμ. Στο στρατόπεδο του Αρη στον πάγκο θα είναι και πάλι ο Γιάννης Τζιφόπουλος, αφού οι διαπραγματεύσεις με τον Τσέχο Γιόζεφ Γιαραμπίνσκι συνεχίζονται.

Σιωπή Βαρδινογιάννη

Αν και όλοι περίμεναν αντίδραση από την πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη, για την επίθεση που δέχτηκε από τον ομόλογό του, Σωκράτη Κόκκαλη, σε συνέντευξη του δεύτερου σε αθλητική εφημερίδα, προτίμησε να απαντήσει λακωνικά: "Η κοινή γνώμη γνωρίζει καλά την προσφορά του καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

  • Σήμερα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής θα γίνει ένα ακόμη ματς. Στη Νέα Σμύρνη στις 3μμ (ΦΙΛΜΝΕΤ) ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ. Οι απουσίες για τους "κυανέρυθρους" ακούν στα ονόματα των Κούσουλα, Πρεντάτου, Μουρατίδη. Από τους Κρητικούς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παπαδόπουλου, Φραντζέσκου.
  • Ακόμη για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής η αυλαία ανοίγει με το ματς Δόξα Βύρωνα - Παναργειακού που θα αρχίσει στις 3μμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ