Κυριακή 3 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Χωρίς "σημαία" στην Καλαμάτα

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Μεσσηνία χωρίς τον Μανωλά

Στην Καλαμάτα θα γίνει το σημαντικότερο ματς της σημερινής 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α εθνικής. Εκεί η "μαύρη θύελλα" υποδέχεται την πρώτη της βαθμολογίας ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά εύκολο απόγευμα απέναντι στον ουραγό Εθνικό, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του Αθηναϊκού με τον Εδεσσαϊκό στο Βύρωνα. Ας δούμε τα ματς:

Χωρίς το στυλοβάτη της άμυνας, Στέλιο Μανωλά, θα παραταχτεί η ΑΕΚ στην Καλαμάτα. Ο αρχηγός είναι τιμωρημένος με κάρτες ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή των Μπορμπόκη, Σαμπανάτζοβιτς που είναι τραυματίες. Πιθανή 11άδα: Ατματζίδης, Κοπιτσής, Κωστένογλου, Παυλόπουλος, Κασάπης, Μαλαδένης, Σαβέβσκι, Κωστής, Κετσπάγια, Τσάρτας και Μπατίστα.

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός (7μμ ΦΙΛΜΝΕΤ) με φουλ επίθεση θέλει να προσφέρει γκολ και θέαμα. Απόντες οι Πασσαλής (τραυματίας), Κρεμενλίεφ (τιμωρημένος). Πιθανή 11άδα: Ράντος, Καραταϊδης, Γεωργάτος, Σκαρτάδος, Καρασαββίδης, Νταμπίζας, Μαρινάκης, Αλεξανδρής, Ιβιτς, Γιουσκόβιακ, Καραπιάλης.

Στο νταμάρι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός φιλοξενεί τον εξαιρετικό φέτος Εδεσσαϊκό σε ένα αμφίρροπο ματς. Τα ίδια ισχύουν και για τη συνάντηση του Πανηλειακού με τον Απόλλωνα. Οι Πυργιώτες εδώ και τρεις μήνες έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη.

Ο Ιωνικός θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον "προβληματικό", τον τελευταίο καιρό, Ηρακλή και ζητά τη νίκη ώστε να φτάσει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το "Χ" στη Ριζούπολη για το κύπελλο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την Παναχαϊκή, ενώ τέλος στην Ξάνθη η Σκόντα θα κοντραριστεί με τη Λάρισα που "καίγεται" για τους βαθμούς, στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία. Οι αγώνες αρχίζουν στις 3.45μμ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ