Σάββατο 16 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Αρχίζουν τα ημιτελικά με τη σύγκρουση Αρη - Ορεστιάδας στη Μίκρα. Τελευταία πράξη στην κόντρα Ολυμπιακού - Κτησιφώντα

Ανεβαίνει από σήμερα το θερμόμετρο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1, καθώς διεξάγεται σήμερα το πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού μεταξύ Αρη και Ορεστιάδας, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Κτησιφώντας ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους για μια θέση στα ημιτελικά.

Στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Μίκρας (17.15) ο Αρης υποδέχεται την Ορεστιάδα με "ρεβανσιστικές" τάσεις καθώς δεν ξεχνά ότι οι ακρίτες τους απέκλεισαν από το φάιναλ φορ του Συνομοσπονδίας. Αυτή την περίοδο οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα το μεταξύ τους σκορ είναι ισόπαλο με 1 - 1 με τις έδρες να δίνουν τις νίκες... Ιδιο σκορ και στην Ευρώπη, μόνο που η Ορεστιάδα πήρε την πρόκριση. Οι Θεσσαλονικείς σ' αυτή την τρίτη σειρά των αναμετρήσεων θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αφού έχουν προβάδισμα (τερμάτισαν 2οι στην κανονική περίοδο, ενώ η Ορεστιάδα 3η). Από την άλλη μεριά οι ακρίτες αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με αισιοδοξία και πιστεύουν ότι αν πιάσουν την απόδοσή τους θα μπορέσουν να εκπορθήσουν τη Μίκρα.

Στη Ν. Σμύρνη (15.30) ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά εύκολα έργο μετά τη μεγάλη νίκη του την Πέμπτη στην Παιανία επί του Κτησιφώντα. Πάντως, ο Γ. Λάιος προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι που θα είναι το τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων. Ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον ΠΑΟ.

Οι γυναίκες

Σαν προθέρμανση ενόψει της επόμενης φάσης των πλέι οφ μπορεί να θεωρηθεί η πρώτη φάση που γίνεται σήμερα και αύριο. Οι ομάδες της πρώτης τετράδας παίζουν στην έδρα τους έχουν 2 - 0 νίκες επί των αντιπάλων τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ Ιωνικός ΝΦ - Κοζάνη 4μμ (2 - 0 νίκες), ΠΑΟ - Λάρισα 6μμ (2 - 0), Βριλήσσια - Αρης 3.30μμ (2 - 0) ΚΥΡΙΑΚΗ Φιλαθλητικός - Αγ. Σώστης 12.30 (2 - 0).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ