Σάββατο 16 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ρουτίνα και... ντέρμπι

Ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού - Εθνικού και ΠΑΟΚ - Ηρακλή

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής με δύο συναντήσεις. Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ουραγό Εθνικό. Στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Τούμπα θα έχουμε ένα κλασικό Σαλονικιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Ας δούμε αναλυτικότερα τα δύο ματς:

Στο ΟΑΚΑ (6.30μμ) το παιχνίδι των πρασίνων με τον Εθνικό δείχνει να είναι μια τυπική διαδικασία. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κάθε άλλο παρά... επιδερμικά το αντιμετωπίζει: "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εθνικό. Μπορεί να είναι καταδικασμένος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα καταθέσει τα όπλα. Εχουμε χρέος να είμαστε σοβαροί και στα ενενήντα λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Το παιχνίδι με τη Λέγκια δε μας απασχολεί επί του παρόντος. Να περάσουμε το εμπόδιο των Πειραιωτών και ύστερα το μυαλό μας θα πάει στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρωταθλήτρια Πολωνίας". Στον αγωνιστικό τομέα όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Πιθανή 11άδα: Βάντσικ, Αποστολάκης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καπουράνης, Καλιτζάκης, Ουζουνίδης, Μπορέλι, Χριστοδούλου, Βαζέχα, Μαραγκός και Αλεξούδης.

Στο στρατόπεδο του Εθνικού ο νέος προπονητής Τίμο Τσανλάιτερ δεν πετάει στα... σύννεφα: "Ο ΠΑΟ είναι το φαβορί αναμφίβολα. Εμείς έχουμε σαν στόχο να παίξουμε ελεύθερο ποδόσφαιρο και ό,τι βγει".

Με πεσμένα τα φτερά από την απρόσμενη ήττα - αποκλεισμό από τον Απόλλωνα για τον τελικό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ηρακλή. Ο Μιχάλης Μπέλλης προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Αλεξίου, Τσαλουχίδης και ο τραυματίας Ζαγοράκης.

Στη Γηραιό αμφίβολη είναι η παρουσία των Κωστή, Γιοβάνοβιτς, Παπαδόπουλου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο αγώνας αρχίζει στις 5μμ και θα μεταδοθεί από το καλωδιακό κανάλι ΦΙΛΜΝΕΤ.

  • Δύο παιχνίδια θα γίνουν και για τα πρωταθλήματα Β' και Γ' Εθνικής. Στον Βύρωνα η Δόξα θα αγωνιστεί κόντρα στην Καστοριά ενώ στα Γιάννενα ο Βελισσάριος θα κοντραριστεί με τη Νίκη Βόλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ