Τετάρτη 20 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΛΕΓΚΙΑ
Ελλιπής αλλά ετοιμοπόλεμος

Παρά τις απουσίες οι πράσινοι αισιοδοξούν σήμερα για την πρόκριση. Δώνης αντί Αλεξούδη

Ραντεβού με την ιστορία θα έχει την ευκαιρία να κλείσει σήμερα ο Παναθηναϊκός αν βγάλει από τη... μέση τη Λέγκια. Τότε θα βρεθεί και πάλι - εκτός απροόπτου - κόντρα στον μεγάλο Αγιαξ μετά από 25 χρόνια (σ. σ. βλέπε 2 Ιούνη 1971 στον τελικό του Γουέμπλεϊ) αυτή τη φορά στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά την απουσία τριών βασικών παικτών ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και χθες δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση του ματς: "Αναμφίβολα το κενό των Γ. Χ. Γεωργιάδη, Μάρκου αλλά και τον απρόσμενο τραυματισμό του Αλεξούδη, κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο μας. Πάντως και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε απουσίες, όμως τα καταφέραμε. Το καλό στην ομάδα είναι ότι έχουμε ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Η Λέγκια σίγουρα θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο όπως και εμείς άλλωστε. Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στους 4 του θεσμού". Στον αγωνιστικό τομέα τώρα ο τεχνικός των πρασίνων θα έχει τελικά στον πάγκο τον Νίκο Νιόπλια που ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Παρτενέρ του Κριστόφ Βαζέχα στην επίθεση θα είναι ο Γιώργος Δώνης, αφού ο Αλεξούδης θα δει το ματς από το κρεβάτι του πόνου. Στον πάγκο θα είναι εκτός από το Νιόπλια οι: Γκούμας, Θωμαϊδης, Νικοπολίδης και Λαγωνικάκης.

Λέγκια: "Συγκρατημένη αισιοδοξία"

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναμένουν οι Πολωνοί το σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής της Λέγκια, Πάβελ Γιάνας, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες στο ΟΑΚΑ τόνισε μεταξύ άλλων: "Είναι ένα διαφορετικό ματς από το πρώτο στη Βαρσοβία. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό και έτσι οι δύο μονομάχοι θα δείξουν την αξία τους. Γνωρίζω ότι θα βρεθούμε κόντρα σε ένα καυτό κοινό όμως αυτό δεν παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Η απουσία του Αλεξούδη για τον ΠΑΟ είναι σημαντική, όμως και εμείς έχουμε δύο σημαντικές ελλείψεις".

Πρόκειται για τους Γιόζβιακ και Μπέντναρτζ που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στον πρώτο αγώνα στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. Οσον αφορά τον Ποντμπρόζνι που τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου με τη Σοκόλ στο γόνατο, θα ξεκινήσει από την αρχή, αν όμως αλλάξει γνώμη ο Γιάνας τη θέση του θα πάρει ο Κουχάρσκι.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται σήμερα να γνωρίσει μεγάλες πιένες αφού τα 74.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν. Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ θα μοιράσει σε κάθε φίλαθλο από μια σημαία με σήμα το τριφύλλι.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 9.30μμ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΜΕΓΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ