Τετάρτη 20 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Χάνει Τσάρτα, κάλεσε Μπατίστα

Οι εκλεκτοί του Πολυχρονίου για το φιλικό με Πορτογαλία

Η στράτευση του Νταμπίζα και κάποια προβλήματα τραυματισμού του Ζαγοράκη δημιουργούν "πονοκεφάλους" στον Κ. Πολυχρονίου, αναφορικά με την αμυντική γραμμή της Εθνικής. Για το λόγο αυτό κάλεσε τον Γ. Ανατολάκη (Ηρακλής) για το δύσκολο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Πορτογαλία στις 27/3.

Στο τελευταίο φιλικό πριν από τον αγώνα με τη Σλοβενία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα δώσουν το "παρών" οι φορμαρισμένοι Μπατίστα, Καραταϊδης, αλλά θα απουσιάσει ο Τσάρτας, που εκείνη τη μέρα παρουσιάζεται στο στρατό.

Οι υπόλοιποι 15 εκλεκτοί του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι: Ατματζίδης, Κασάπης, Κωστής (ΑΕΚ), Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Καλλιτζάκης, Δώνης (ΠΑΟ), Αλεξανδρής (Ολυμπιακός), Νικολαϊδης (Απόλλωνας), Ζαγοράκης, Μιχόπουλος (ΠΑΟΚ), Μαχλάς, Κωνσταντινίδης (ΟΦΗ), Βρύζας (Ξάνθη), Λυμπερόπουλος (Καλαμάτα).

Ο Κ. Πολυχρονίου στην Πορτογαλία θέλει να δει πώς θα αντιδράσει η ομάδα στη συνεχή πίεση, την οποία περιμένει, αλλά και τις δυνατότητες της επίθεσης. Βασική αιχμή του θα είναι ο Μπατίστα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Νικολαϊδης, Βρύζας.

"Διάλεξα δύσκολο αντίπαλο γιατί με ενδιαφέρει να δω την ομάδα και όχι το αποτέλεσμα. Θέλω να δω πώς θα λειτουργήσουν υπό πίεση άμυνα και κέντρο, αλλά και τις καλύτερες λύσεις στην επίθεση", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

  • Στο Ηράκλειο (16.00) η εθνική ομάδα νέων αντιμετωπίζει σήμερα το αντίστοιχο συγκρότημα της Ιταλίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στη ρεβάνς του 4 - 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ