Τετάρτη 3 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες εκδόσεις από νέους

Τέσσερις νέους τίτλος βιβλίων νέων συγγραφέων παρουσίασε, χτες, ο "Κέδρος".Πρόκειται για τα μυθιστορήματα: "Μπλε μεταλλικό" του Σάββα Χουλιαρά,"Ο χορευτής στον ελαιώνα" του Θεόδωρου Γρηγοριάδη,"Ανατολικόν τέλος" του Γιώργου Ζαρκαδάκη και "Konitsa, my love" του Αντώνη Ρουσοχατζάκη.

Ενας φοιτητής, ένας ταχυδρόμος, ένας θαυμαστής του Μπόγκαρντ, ένας έφηβος που ονειρεύεται, ένας μοναχικός τύπος, δύο φαντάροι, δύο δίδυμοι, σε συναντήσεις και περιστατικά που τους σημαδεύουν "συναντιούνται" στο βιβλίο του Αντώνη Ρουσοχατζάκη.

Ενας Ελληνας φοιτητής στο Λονδίνο, που ονειρεύεται να παίξει μπουζούκι στο μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα του κόσμου, αναζητά τα χαμένα ίχνη της τελευταίας πριγκίπισσας του Βυζαντίου, αλλά και μια αγαπημένη. Η συνέχεια στο"Ανατολικόν τέλος" του Γιώργου Ζαρκαδάκη.

Στην αρχή όλα φαίνονταν απλά και συνηθισμένα για την Αγγελική, μια νεαρή χορεύτρια, ώσπου δέχεται την πρόταση του χορευτή Μύρωνα για μια σύντομη εμφάνιση στη Βόρεια Ελλάδα. Το μυστικό των ηρώων υπάρχει στο μυθιστόρημα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη "Ο χορευτής στον Ελαιώνα".

Στο "Μπλε Μεταλλικό" του Σάββα Χουλιαρά,οι ήρωες εμπλέκονται με διαφορετικά οράματα και κίνητρα, σ' έναν κόσμο, όπου η επιτυχία έχει μεγάλο τίμημα, ενώ η αποτυχία καραδοκεί και ανατρέπει τα πάντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ