Πέμπτη 11 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ρότσα: "Περίεργο παιχνίδι"

ΡΟΤΣΑ: "Ηταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα όπως συνήθως με την ΑΕΚ. Δεν ήταν πολύ καλό, όμως, πιστεύω ότι είχε στοιχεία που το έκαναν πολύ ενδιαφέρον. Ηταν περίεργος αγώνας. Ισως από την εξέδρα να μην το καταλάβατε, αλλά συνέβησαν πολλά (σ.σ. αναφέρεται στους τραυματισμούς). Ηταν μια νίκη με απώλειες. Το καλό ήταν πως αντιμετωπίσαμε τις ατυχίες μας. Αυτό το κάνει μόνο μια ομάδα με ψυχή και βάσεις.

Σ έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας μπήκε ένα φανταστικό γκολ. Ο Γ. Σ. Γεωργιάδης, που 'χει παίξει σχεδόν σ όλους τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε μια καταπληκτική κούρσα 70 μέτρων και έβγαλε ωραία σέντρα. Εξίσου ωραία ο Μπορέλι πέτυχε το γκολ. Νομίζω όμως ότι πρέπει να το μοιραστούν όλοι οι παίχτες.

Θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα ως το τέλος. Αφού καταφέραμε να επιστρέψουμε στην κορυφή, γιατί να μην κρατηθούμε. Πάντως, τέλος Ιουνίου θα ξέρουμε τον πρωταθλητή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νίκη δεν ήταν απάντηση στους αμφισβητίες. Εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τον εαυτό μας. Δουλεύουμε για καλύτερο αύριο. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το σβήσει. Εχουμε βαρύ πρόγραμμα, όπου υπάρχουν φθορές, αλλά δίνουμε τις μάχες. Πρέπει να έχεις ψυχή, θράσος, αποφασιστικότητα. Τα παιδιά τα 'χουν όλα".

Εξαλλος ο Μπάγεβιτς

Ο Μπάγεβιτς, σε έξαλλη κατάσταση, άσκησε δριμύτατη κριτική στους παίχτες μετά το τέλος του αγώνα. Στις δηλώσεις του όμως χαμήλωσε τους τόνους: "Δε θέλω να αποποιούμαι τις ευθύνες που μου αναλογούν, αλλά όταν λέμε κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται. Κάποιοι παίχτες μου δεν αγωνίστηκαν όπως περίμενα, χωρίς να θέλω να πω ονόματα.

Κουβαλούσαμε την μπάλα χωρίς λόγο. Είχαμε περισσότερα νεύρα απ' ό,τι έπρεπε. Ο ΠΑΟ έπαιξε όπως θα έπρεπε να αγωνιστούμε εμείς, δηλαδή ελεύθερα. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και να καθαρίσουμε τον αγώνα. Αυτό δε σημαίνει ότι η επικράτηση του ΠΑΟ δεν είναι δίκαια. Σίγουρα με ισοπαλία ή νίκη θα είχαμε αβαντάζ για τη συνέχεια, αλλά και τώρα δεν τελείωσε τίποτα. Εχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε".

ΜΠΟΡΕΛΙ: "Το μισό γκολ ανήκει στον Γεωργιάδη και το άλλο μισό στον Βαζέχα που "τράβηξε" μαζί του τους αμυντικούς. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε την κούραση και πάμε καλά σε Ελλάδα, Ευρώπη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ