Πέμπτη 11 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Ουίλκινς γοήτευσε τον Στάνκοβιτς

Από την Κωνσταντινούπολη θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ολ σταρ γκέιμ που αποφάσισε να καθιερώσει η ΦΙΜΠΑ. Το ραντεβού ορίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου και αντίπαλοι θα βρεθούν οι ομάδες της δύσης και της ανατολής στα πρότυπα του ΝΒΑ. Την ανακοίνωση έκανε χτες ο γγ της ΦΙΜΠΑ Μπ. Στάνκοβιτς στο Παρίσι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε μαζί με τον κομισάριο του ΝΒΑ Ντ. Στερν. Ο Σέρβος παράγοντας ζήτησε μάλιστα συγνώμη που σε έντυπο της ΦΙΜΠΑ αναγράφονται τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Ο κομισάριος της ΦΙΜΠΑ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Ντ. Ουίλκινς, υπογραμμίζοντας ότι αν σήμερα ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το τρόπαιο, ο πρόεδρός του θα πρέπει να κρατήσει το λόγο του, δημιουργώντας ένα χρυσό ομοίωμα του παίκτη. Κατά τ' άλλα για πρώτη φορά τόνισε δημόσια, ότι η αιτία που ελληνικές ομάδες δεν καλούνται στα τουρνουά Μακ Ντόναλντς, βρίσκεται στη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Και μια που έφτασε ο λόγος στους φιλάθλους, οι "πράσινοι" δεν κράτησαν την ψυχραιμία τους μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Συνεπλάκησαν με Ισπανούς φιλάθλους, στέλνοντας δύο από αυτούς με μικροτραύματα στο νοσοκομείο. Η γαλλική "ΕΚΙΠ" εκθειάζει πάντως τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο, υποστηρίζοντας ότι μετέτρεψαν το "Παλέ ντε Μπερσί" σε μικρό Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ