Πέμπτη 18 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα έργα της εθνικοφροσύνης

Τα όσα έρχονται μετά από 50 χρόνια - και επίσημα πλέον - στο φως, για το εμπόριο παιδιών από τους "αναμορφωτές του έθνους", ένα επιβεβαιώνουν. Οτι η πορεία αυτού του τόπου κατευθύνθηκε και στιγματίστηκε από τη δράση μιας θράκας αποβρασμάτων, που αφού ματοκύλισαν τον ελληνικό λαό με τα όπλα των ιμπεριαλιστών προστατών τους, αφού πάτησαν επί πτωμάτων και δολοφόνησαν τον ανθό αυτής της χώρας, προχώρησαν στις "μπίζνες" του "δυτικόστροφου πολιτισμού τους". Μεταξύ των άλλων "δραστηριοτήτων τους", οι κλοπές, αρπαγές και αγοραπωλησίες βρεφών, που ονομάστηκαν θύματα του εμφυλίου πολέμου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για θύματα του εμπορίου λευκής σαρκός που έστησαν στο λεηλατημένο κορμί της Ελλάδας ο Σκόμπι, οι Αμερικανοί, οι Χίτες, το Παλάτι και οι μαριονέτες τους του αστικού πολιτικού κόσμου και του μετεμφυλιακού κράτους.

Χρειάστηκαν 50 χρόνια για να ομολογήσουν ότι οι φορείς του "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια", οι εντεταλμένοι να ξορκίσουν από τη χώρα το "μίασμα του κομμουνισμού", πουλούσαν προς 4.000 δολάρια το κεφάλι τα παιδιά που είχαν "μολυνθεί από κομμουνιστικά γονίδια". Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τις "αρχές", στη βάση των οποίων θέλησαν να οικοδομήσουν την Ελλάδα, "όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται". Η θεωρία και η ιδεολογία που ήρθε να καλύψει τα εγκλήματά τους, που πρόσφερε στέγη στο κερδοφόρο δουλεμπόριό τους, ήταν και είναι η "εθνικοφροσύνη". Στα πλαίσια αυτής της "πατριωτικής" δράσης, οι νικητές του εμφύλιου, οι "αρχιτέκτονες του Παρθενώνα της Μακρονήσου" και του "κοινωνικού φρονηματισμού", αποφάνθηκαν ότι τα παιδιά των αριστερών έπρεπε να πουληθούν στις ΗΠΑ για να "εκδημοκρατιστούν". Για να γίνουν, δηλαδή, γενίτσαροι.

Χρειάστηκαν 50 χρόνια για να ομολογηθεί ότι εκείνο για το οποίο κατηγορούνταν οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας - το περίφημο "παιδομάζωμα" - δεν ήταν παρά έργο της εξαρτημένης άρχουσας τάξης της χώρας. Κατηγορούσαν τους κομμουνιστές, την ώρα που διέσωζαν φυγαδεύοντας στις σοσιαλιστικές χώρες τα παιδιά από τη βομβαρδισμένη με αμερικανικές βόμβες "Ναπάλμ" χώρα, ότι "τα έκλεβαν για να φτιάξουν στρατιές κομμουνιστών - γενίτσαρων" κατά της Ελλάδας.

Αυτή η προπαγάνδα κράτησε τέσσερις δεκαετίες, από εκείνους που πράγματι είχαν μετατρέψει τα... ευαγή ιδρύματα της "βασιλομήτορος" σε "βιομηχανίες" γενιτσαρισμού και παραχάραξης ανθρώπινων ζωών. Σε προθάλαμο ετσιθελικής "αλλαγής ταυτοτήτων" και αποκοπής της ζωής χιλιάδων ανθρώπων, που έπεσαν στα αδίστακτα πλοκάμια τους. Οσο για τα Ελληνόπουλα που σώθηκαν στις σοσιαλιστικές χώρες, όχι μόνο κράτησαν άσβεστες τις μνήμες τους, όχι μόνο μορφώθηκαν και εργάστηκαν σε συνθήκες που τους επέτρεψαν να κρατούν ζωντανή την επαφή με την Ελλάδα, τη γλώσσα και τους ανθρώπους τους, αλλά ήδη τα περισσότερα πια βρίσκονται στην Ελλάδα. Αντίθετα, τα θύματα του τερατώδους εγκλήματος της "εθνικοφροσύνης" είναι ακόμα αμέτρητα, όπως ανεξερεύνητο είναι ακόμα το βάθος και η έκταση αυτής της απίθανης ιστορίας. Χρέος, σήμερα, του επίσημου ελληνικού κράτους και της κυβέρνησης είναι να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Να δώσει στη δημοσιότητα τα μυστικά αρχεία και ό,τι στοιχεία υπάρχουν, ώστε χιλιάδες άνθρωποι να καταφέρουν να ξαναενώσουν το νήμα της ζωής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ