Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΠΛΕΪ ΟΦ
Μονομαχία Μάλκοβιτς - Ιβκοβιτς

ΠΑΟ - Πανιώνιος ανοίγουν σήμερα τα ημιτελικά

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος ανοίγουν στις 21.15 στο ΟΑΚΑ την αυλαία της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Παιχνίδι κρίσιμο για τους "πράσινους" και πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Νεοσμυρνιώτης να εκμεταλλευτούν την ευφορία που επικρατεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού τιμήθηκαν χτες από το Δήμο Αθηναίων για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Με ικανοποίηση άκουσαν το δήμαρχο Δ. Αβραμόπουλο να χαρακτηρίζει την ομάδα τους "σύμβολο για την πρωτεύουσα" και τον πρόεδρο του συλλόγου Π. Γιαννακόπουλο να υπόσχεται "πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης".

Σήμερα όμως ξεκινάει μια νέα προσπάθεια που απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και το μάξιμουμ των δυνάμεων, κάτι που οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έδειξαν στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης με το Περιστέρι. Ο Μπ. Μαλίκοβιτς προτίμησε να μιλήσει στο γήπεδο, αντίθετα με τον Ντ. Ιβκοβιτς που προσπάθησε να διώξει το άγχος από τις πλάτες των παικτών του. "Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά κι εμείς έχουμε τους στόχους μας. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε", τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Είναι το τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων τη φετινή περίοδο και κατ' επέκταση ανάμεσα στους δύο προπονητές που θεωρούνται σήμερα από τα κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ιβκοβιτς είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις, έστω κι αν στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 86 - 92. Οι παίκτες του επέβαλαν το ρυθμό τους και στα δύο παιχνίδια, στη Ν. Σμύρνη νίκησαν 78 - 70 κι ελπίζουν ότι μπορούν και σήμερα να τρέξουν περισσότερο από τους "πράσινους".

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι Κουκουλεκίδης, Βορεάδης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ