Παρασκευή 26 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ο Δώνης χάνει το ντέρμπι

Σοβαρός ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Σλοβενία

Τα... φίδια έζωσαν χτες τον προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα ύστερα από τη διάγνωση για τον Γιώργο Δώνη. Ως γνωστόν, ο διεθνής παίκτης του τριφυλλιού τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Σλοβενία και αντικαταστάθηκε. Ο γιατρός Αργύρης Μήτσου που εξέτασε χτες τον Δώνη, αποφάνθηκε ότι έχει θλάση στα πλευρά και δύσκολα θα είναι έτοιμος στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος ο... παθών, που χτες δε γυμνάστηκε, τόνισε: "Ηταν μια άτυχη στιγμή και ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σήμερα θα δοκιμάσω να προπονηθώ. Δε θέλω να χάσω με τίποτα αυτό το ματς. Στην ανάγκη θα σφίξω τα δόντια και θα παίξω". Την άποψη του διεθνή κυνηγού δε... συμμερίζεται ο Ρότσα που πάνω από όλα βάζει την υγεία των παικτών του. Ετσι όπως όλα δείχνουν τα πράγματα ο αντικαταστάτης του "τρένου" θα είναι ο Ανδρέας Λαγωνικάκης.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι δήλωσε: "Αυτά τα ματς δεν έχουν λογική. Ανεξάρτητα σε τι κατάσταση είναι ο αντίπαλος πρέπει να τον σεβαστούμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που αν καταφέρουμε και το πάρουμε θα έχουμε διπλό όφελος. Τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι".

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ΠΑΟ θα έχει στο πλευρό του γύρω στους 20.000 οπαδούς του σύμφωνα με την ως τώρα προπώληση των εισιτηρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ