Παρασκευή 26 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ξανά ένταση

Για πολλοστή φορά φέτος πριν από καθοριστικό παιχνίδι δημιουργείται ένταση και αναταραχή στην ΑΕΚ. Φυσική συνέπεια της "υπόθεσης Μπάγεβιτς" ή συνήθεια; Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

Στις φραστικές επιθέσεις και απειλές μερίδας των οργανωμένων οπαδών απάντησε χτες σε έντονο ύφος ο Μ. Τροχανάς, με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ως "πολίτης στην πράξη και όχι μόνο στην ταυτότητα". Καταγγέλλει "εκστρατεία αγνώστων και μερίδας του Τύπου" εναντίον της ζωής του.

Τους χαρακτηρίζει "αντιπροσώπους και εκπροσώπους του Δέδε", τον οποίο προκαλεί να του κάνει μήνυση για να αποδείξει τα λεγόμενά του. Επίσης ζητάει προστασία από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και την Αστυνομία.

Προφανώς λοιπόν η παλιά κόντρα οπαδών - Τροχανά μπαίνει σε νέα φάση με άγνωστες συνέπειες. Την ίδια στιγμή ο Μπάγεβιτς προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο αγώνα του Ηρακλείου και να την κρατήσει "ζωντανή" στους στόχους της.

"Θα παίξουμε φουλ επίθεση. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Μόνο μαυτή κρατιόμαστε ψηλά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε άγχος", δήλωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ