Παρασκευή 26 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Μετακομίζει στην επαρχία

Απογοήτευση από την απουσία των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ

Μπορεί η Εθνική να ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 98, όμως η απόδοση των διεθνών σίγουρα δεν ήταν σύμφωνη με τις δυνατότητές τους και αυτή που όλοι θα ήθελαν. Ο Κ. Πολυχρονίου εξήγησε χτες ότι αυτό συνέβη γιατί "είχαμε άγχος και δεν παίξαμε όπως μπορούμε".

"Το θεωρώ όμως φυσικό στην πρεμιέρα μιας προσπάθειας. Τώρα πλέον η σκέψη μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τη Βοσνία. Υπάρχει καιρός για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε", πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η απουσία των φιλάθλων από το ΟΑΚΑ εξόργισε και προβλημάτισε τα μέλη της Εθνικής αλλά και την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ), Λ. Σεϊτανίδης, αποφάσισε να εισηγηθεί στην πρώτη συνεδρίαση οι επόμενοι αγώνες να γίνουν στην περιφέρεια. Η άποψή του βρίσκει σύμφωνα αρκετά μέλη του ΔΣ στην Ομοσπονδία και ήδη εξετάζονται οι περιπτώσεις της Καβάλας και της Ξάνθης.

  • Για ατυχία και απώλεια κλασικών ευκαιριών που θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα και τη νίκη κάνει λόγο ο σλοβενικός Τύπος.
  • Την επόμενη βδομάδα θα συναντηθεί με τους αρχηγούς της Εθνικής ο πρόεδρος της ΤΕ για να συζητήσουν τα πριμ. Στη συνεδρίαση της Πέμπτης η επιτροπή θα καταλήξει στην πρόταση που θα κάνει στο ΔΣ της ΕΠΟ. Εν τω μεταξύ η νίκη της Τετάρτης και η καλή εμφάνιση στο φιλικό της Πορτογαλίας θα αποφέρουν στους διεθνείς ως πριμ 1 εκατ. δρχ.
  • Ο Ζντένκο Ζνιέμαν βοηθός του Κροάτη προπονητή Μίρο Μπλάζεβιτς, βρέθηκε προχτές στο ΟΑΚΑ.
  • Ο νέος ΓΓΑ, Γ. Λυσαρίδης, για λόγους αρχής όπως είπε, υπέβαλε χτες την παραίτηση του από το ΔΣ της ΕΠΟ. Το Σώμα δεν την έκανε δεκτή και τον κάλεσε να αλλάξει την απόφασή του. Αν πάντως επιμείνει αντικαταστάτης του θα είναι ο Ξενοφώντας Σιδερίδης.
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Γ. Δέδες, θα θέσει υποψηφιότητα για την ΕΕ της ΦΙΦΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ